Bărbatul din zodiac ideal pentru femeia Rac

  • 300 afişări
06 iulie 2018 Alexandra Necsoiu
Bărbatul din zodiac ideal pentru femeia Rac

Femeia Rac poate fi cu uşurinţă descrisă în corelaţie cu figura maternă. Este implicată în tot ce ţine de casă şi familie, iar în relaţia cu partenerul este foarte iubitoare, sensibilă şi se dăruieşte pentru toată viaţa celui care reuşeşte să o cucerească.

Fiecare femeie la rândul  ei îşi doreşte să-şi găsească jumătatea, acel partener cu care să vibreze, să se înţeleagă doar din priviri, să trăiască în armonie şi să-şi împartă dragostea pentru totdeauna. Femeia Rac priveşte poveste Romeo şi  Julieta  ca pe exemplul perfect, asta pentru că tânjeşte după afecţiune şi-şi doreşte să aibă un partener de drum lung care să se implice la fel de mult ca ea şi care să lupte pentru povestea lor de dragoste.

Cu alte cuvinte, ideal pentru aceşti nativi este bărbatul Scorpion, un cunoscut al încrederii în sine, posesiv şi gelos şi dispus să-i demonstreze iubirii sale că vor fi împreună până când moartea îi va despărţi. Deşi pare înspăimântător la prima vedere, pentru femeia Rac va fi o frumoasă poveste de dragoste.

Oh, Scorpionule, oh, Scorpionule! Unde eşti tu, Scorpionule?!

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeia rac , barbatul ideal