Cea mai invidioasă femeie din zodiac

  • 2918 afişări
Cea mai invidioasă femeie din zodiac

09 august 2017

Astrele joacă un rol foarte important asupra personalităţii, comportamentelor şi trăsăturilor noastre. Tocmai de aceea, multe dintre acestea se îndreaptă şi către o zonă negativă, unele femei având defecte majore pe care le pot corecta, evident.

Invidia se numără printre aceste defecte şi, pentru că există femei care nu acceptă ideea că alte persoane pot fi cu un pas în faţa lor sau pot avea o situaţie mai bună, femeia Balanţă se încadrează cel mai bine în această categorie.

Femeia născută în zodiac Balanţă nu suportă să vadă că altcineva o duce mai bine decât ea şi întotdeauna va vedea situaţiile de acest gen ca pe nişte competiţii. Deşi crapă de ciudă, nu va lăsa să se vadă şi va încerca să pară calmă şi liniştită. Dar când nu o vede nimeni, sentimentul de inferioritate o face să se tăvălească pe jos în plânsete.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , invidie , femeia balanta , zodie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!