Horoscopul zilei de duminică, 11 februarie: Leii sunt romantici, Fecioarele au multă energie

  • 405 afişări

Horoscopul zilei de duminică, 11 februarie: Leii sunt romantici, Fecioarele au multă energie

11 februarie 2018


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de duminică, 11 februarie

BERBEC
Sunteţi predispus la o stare de iritare şi, din acest motiv, veţi fi tentat sa exageraţi. Ar fi bine să nu vă sustineţi cu încăpăţânare punctele de vedere şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur. Contactele cu persoane de sex opus aflate la mare distanţă, inclusiv peste hotare, sunt avantajate şi aducătoare de veşti bune.

TAUR
Este o zi echilibrată din toate punctele de vedere, care nu va zdruncina cu nimic atmosfera tihnită pe care o resimţiţi alături de partener. Sentimentele sunt calme, nu exageraţi cu nimic nici în exprimare nici în comportament. Relaţiile cu partenerul de viaţă fiind excelente, aveţi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit tot ce aţi planificat să faceţi astăzi împreună.

GEMENI
Astăzi veţi avea succes în încheierea unei afaceri, iar deciziile pe care le luaţi vor fi acceptate de anturaj. Totodată, dacă în această zi vi se oferă posibilitatea unei colaborări extraprofesionale, vă sfătuim să acceptaţi propunerea.

RAC
Multe din grijile pe care vi le faceţi în legătură cu partenerul de viaţă sunt fără rost. Suspiciunile dumneavoastră nu sunt justificate. După-amiază, s-ar putea să aveţi parte de surprize neplăcute din partea unui prieten drag ce vă va indispune, dar familia va fi alaturi de dumneavoastră.

LEU
Pe plan sentimental, sunt favorizatate toate tipurile de relatii. Sentimentele dumneavoastra se afla in stare de echilibru. Veti fi inclinat catre un idealism romantic care va va spori sensibilitatea si intelegerea. Si totusi, dragostea nu este pe primul plan, caci in aceasta perioada de tranzitie, pe primul plan se afla interesele de ordin intelectual.

FECIOARĂ
Armonia se va instala între firea dumneavoastră dinamică şi propriul spirit, dându-vă o vigoare neobişnuită şi autocontrol. Cu toate acestea, cea mai mare parte a energiei o veţi folosi la locul de muncă, mai ales că acum vă aflaţi într-un moment prielnic iniţierii unui nou proiect.

BALANŢA
Vă place ceea ce faceţi şi asta se simte în activitatea dumneavoastră, în care vă implicaţi trup şi suflet. Nu e rău să faceţi totul pe cont propriu, cu puţin egoism chiar, pentru că cel mai important acum e să vă arătaţi calităţile deasupra celorlalţi şi nu să fiţi un simplu coechipier.

SCORPION
Aveţi ocazia de a va pune în practică ideile iar ocaziile care se ivesc la serviciu vă vor face să vă simţiţi mai optimişti. Nu va bazaţi însă prea mult pe noroc şi faceţi ceva, asta cât mai repede, altfel riscaţi să v-o ia alţii inainte. Sunteţi totuşi prea stresaţi pentru a lua o decizie în legătură cu direcţia pe care ar trebui să o urmaţi.

SĂGETATOR
Dragostea ar putea suferi în această perioadă o traiectorie sinuoasă. Evitaţi să vă exteriorizaţi sentimentele şi acordaţi prioritate minţii, nu inimii. Optaţi pentru plimbări sau ciclism, singurele care va activează metabolismul în timp ce vă exploraţi spiritul.

CAPRICORN
Responsabilitatile asumate încep să vă apese din ce în ce mai mult şi vă este din ce în ce mai greu să faceţi faţă tuturor cerinţelor. Totusi, având în vedere sprijinul pe care-l veţi primi din partea colegilor, vă veţi descurca.

VARSĂTOR
Nu prea vă vine bine când ceilalţi vă refuză şi lucrul acesta vă deprima. Ei, nu-i nimic, veţi prinde dumneavoastră şi zile mai norocoase. N-ar fi rău dacă v-ati descărca sufletul cuiva, că tot simţiţi nevoia. Spuneţi tot ceea ce aveţi pe suflet – numai astfel veţi scăpa de depresia care vă frământă şi vă macină nervii.

PESTI
Astăzi sunt favorizate călătoriile în locuri situate departe de casă şi relaţiile cu persoane aflate la mare distanţă. Este recomandabil, însă, să acordaţi mai multă importanţă decât de obicei propriei persoane.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 11 februarie