Horoscopul zilei de duminică, 15 aprilie: O zodie este capabilă de fapte mari

  • 378 afişări
13 aprilie 2018
Horoscopul zilei de duminică, 15 aprilie: O zodie este capabilă de fapte mari


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de duminică, 15 aprilie.


                                                                                                        
BERBEC - Sunteţi cam cheltuitori şi lucrul acesta va fi remarcat imediat de către cei de acasă. N-ar fi rău să deveniţi şi dumneavoastră mai economi, cel puţin în felul acesta aţi putea să motivaţi investiţiile pe care le faceţi. Un bărbat îşi anunţă vizita la dumneavoastră acasă.                                                                                                        
TAUR - Începeţi ziua cu un optimism deosebit şi cu o imaginaţie de invidiat. Astăzi aveti şi entuziasmul necesar pentru demararea unei afaceri, însă singurul lucru care vă lipseşte sunt banii. Dacă veţi reuşi să vă puneţi la lucru spiritul inventiv şi intuiţia, veţi reuşi să obţineţi şi suma de bani de care aveţi nevoie.                                                                                                         
GEMENI - Eforturile pe care le veţi depune pe plan profesional se vor bucura de succes. Este posibil să vi se repartizeze noi sarcini la serviciu ceea ce ar putea implica un efort suplimentar în această direcţie.                                                                                                         
RAC - Conjunctura astrală vă protejează în plan sentimental, dându-vă ocazia să realizaţi tot ce v-aţi propus în această direcţie. Neînţelegerile mai vechi vor putea fi depăşite datorită unui dialog calm, echilibrat.                                                                                                        
LEU - Astăzi veţi cunoaşte o persoană de sex opus care vă va entuziasma foarte tare. Se pot pune bazele unei noi relaţii care va reuşi să vă readucă optimismul în suflet. Dacă doriţi să plecaţi la drum, ar fi bine să nu vă grăbiţi.                                                                                                        
FECIOARA - Deşi nu staţi prea bine cu banii, nu vă puteţi plânge că vă lipseşte ceva. Ba chiar mai mult, reuşiţi să vă şi distraţi. Este suficient să spuneţi da invitaţiilor care vi se fac astăzi. N-ar fi exclus să legaţi şi o relaţie sentimentală la petrecerea la care urmează să participaţi.                                                                                                        
BALANTA - Relaţiile dumneavoastră pe plan social ar putea fi influenţate de o deziluzie în dragoste, pe care o suferiţi în prima parte a zilei. Vă sfătuim saă vă exprimaţi cât mai limpede punctul de vedere şi dorinţele, pentru ca prin comunicare puteţi evita neînţelegerile.                                                                                                         
SCORPION - Veştile pe care le primiţi încă de dimineaţă se referă la noi posibilităţi de câştig, numai că încă nu sunteţi pe deplin refăcut. Mai aveţi nevoie de o mică pauză recreativă.                                                                                            
SAGETATOR - Entuziasmul dumneavoastră atinge cote maxime. Aţi putea să plecaţi într-o călătorie cu partenerul de suflet, cu care vă veţi simţi minunat. Sunt şanse să ajungeţi la un numitor comun într-o chestiune pe marginea căreia aţi avut multe controverse.                                                                                                         
CAPRICORN - Cineva din familie vă va oferi sprijinul pentru a finaliza unele chestiuni profesionale. Veţi face o bună impresie unor persoane influente, care vor aprecia perseverenţa şi conştiinciozitatea de care daţi dovadă.                                                                                                         
VARSATOR - Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care ar putea să vă aduca mari satisfacţii pe plan profesional. Vă sfătuim, însă, să aveţi grijă de bagaje şi de documente, deoarece s-ar putea să pierdeţi un obiect important, cu o valoare sentimentală deosebită pentru dumneavoastră.                                                                                                         
PESTI -  Aveţi ocazia să finalizaţi o afacere începută mai demult, ceea ce v-ar putea deschide noi perspective de câştiguri. Cu aceasta ocazie veţi reuşi să demonstraţi celor care nu au încredere în dumneavoastra ca sunteţi capabil de fapte mari.  

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: duminica , 15 aprilie