Horoscopul zilei de luni, 12 februarie: Taurii câştigă bani, Săgetătorii au idei măreţe

  • 476 afişări
12 februarie 2018

Horoscopul zilei de luni, 12 februarie: Taurii câştigă bani, Săgetătorii au idei măreţe


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de luni, 12 februarie.
Foto: pixabay.com

BERBEC
Astrele sunt de partea dumneavoastră în toate acţiunile pe care le întreprindeţi astăzi şi veţi trece cu bine peste orice dificultate. Anumite actiuni pe care nu aţi reuşit să le duceţi la bun sfârşit până acum vor da, în sfârşit, roade. S-ar putea să fie vorba chiar de unele avantaje materiale. Dacă nu vi se oferă, pretindeţi-le!

TAUR
Astăzi vor avea loc anumite evenimente care vor influenţa, probabil pozitiv, situaţia dumneavoastră financiară. O persoană apropiată ar putea să vă dezamăgească, întrucât nu îşi respectă promisiunea în privinta unui împrumut financiar. Încercaţi să înţelegeţi situaţia şi să nu vă enervaţi inutil. Dacă veţi reuşi să vă păstraţi calmul, seara veţi petrece momente romantice de neuitat în compania persoanei iubite.

GEMENI
Comportamentul dumneavoastră de azi va avea darul de a-i atrage pe cei din jur ca un magnet. Puteţi stârni curente de opinie, care vor avea succes mai ales în cadrul anturajului şi, dacă este cazul, al partenerilor de afaceri. Şi în familie sunt posibile evenimente care vor aduce schimbări pozitive.

RAC
Sunteţi uşor impresionalibi şi deosebit de iritabili astăzi, aşa că este posibil să iasă scântei din majoritate contactelor dumneavoastra sociale. Cei ce va cunosc destul de bine vă vor tolera comportamentul infantil, ceilalţi însă ar putea să-şi creeze o părere destul de puţin măgulitoare la adresa dumneavoastră. Aşadar, liniştiţi-vă şi luaţi totul cu calm, căci nimic în afară de influenţa astrală mai puţin fastă nu vă pune astăzi beţe în roate!

LEU
Activităţile pe care le începeţi astăzi au şanse mari de reuşită. Sunt favorizate colaborările. Veţi da dovadă de intuiţie şi veţi întrezări noi orizonturi, noi perspective legate de planul strict profesional. Comunicaţi cu mare uşurinţă cu ceilalţi şi veţi reuşi astfel să vă faceţi înţeles. Găsiţi sprijinul necesar pentru a pune în practică gândurile dumneavoastră constructive.  

FECIOARA
Veţi dori să vă revizuiţi planurile şi ceea ce astăzi pare o pierdere de vreme se va dovedi beneficiu pe viitor. Este posibil să rezolvaţi o seamă de probleme care vă preocupa de multaă vreme, mai ales dacă este vorba de chestiuni care privesc locuinţa sau un proiect scris.

BALANTA
Pentru dumneavoastră, ziua aceasta se afla sub semnul neprevăzutului, deci ar fi bine să nu va faceţi planuri importante. Veţi primi veşti îmbucurătoare în legătură cu o călătorie. După-amiaza se anunţă bogată în evenimente sociale. Veţi fi asaltat de amici şi noi cunoştinţe, dar este preferabil să adoptaţi o atitudine preventivă, căci influenţa lor nu pare prea promiţătoare.

SCORPION
Astăzi ar fi bine să vă ocupaţi de probleme care necesită concentrare şi multă răbdare. Se pare că  sunteţi în cea mai bună formă. Puteţi profita de această zi mai ales pentru a consolida relaţia cu unii colaboratori şi pentru a face îmbunătăţiri în privinţa muncii de zi cu zi. S-ar putea să primiţi o veste din străinătate sau chiar o propunere de călătorie.

SAGETATOR
Sunteţi pus pe fapte mari. Daţi naştere unor idei măreţe, unor planuri deosebite în care îi veţi implica pe toţi cei din jurul dumneavoastră. Sunteţi în faţa unui nou început şi adeseori pe umerii dumneavoastră vor cădea cele mai dificile decizii. Starea materială este satisfăcătoare.

CAPRICORN
Simţiţi o revigorare serioasă a planului financiar. Resursele terminate nu demult încep să prindă cheag, deci vă simţiţi din nou pe teren sigur. E posibil chiar un mare succes financiar care să vă propulseze pe o pantă ascendentă. Afacerile încep să vă meargă din ce în ce mai bine, arătând că aţi ştiut să vă administraţi cu pricepere fondurile.

VĂRSĂTOR
Energia de care daţi dovada vă va ajuta să aveţi o revenire spectaculoasă în urma neplăcerilor pe care le-aţi avut de curând. Gândul vă este la distracţie sau la sport. Încercaţi să vă faceţi timp, chiar dacă problemele de la serviciu vă presează. Se prevede o întâlnire cu o persoană plăcută.

PESTI
Astăzi aveţi o bună ocazie să faceţi ordine în viaţa dumneavoastră, să terminaţi activităţile începute mai demult şi chiar să faceţi bilanţul ultimei perioade. Spre seară, s-ar putea să fiţi copleşit de amintiri sau de resentimente. Acestea ar putea să vă tulbure din rutina dumneavoastră zilnică. Situaţia dumneavoastră financiară se va îmbunătăţi printr-un ajutor nesperat din partea unui prieten.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , bani