Horoscopul zilei de luni, 16 aprilie: Se întrevăd întorsături favorabile pentru o zodie

  • 269 afişări
13 aprilie 2018

Horoscopul zilei de luni, 16 aprilie: Se întrevăd întorsături favorabile pentru o zodie

Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de luni, 16 aprilie.

 BERBEC - În această dimineaţa s-ar putea să resimţiţi o stare de iritare, din cauza unor probleme legate de colaborarea cu un partener de afaceri. Neînţelegerile ar putea să fie de natură financiară, dar s-ar putea datora şi concepţiilor diferite pe care le aveţi în privinţa investiţiilor.                                                                                                        
TAUR - Veţi găsi soluţiile la o problema care ţine de o investiţie. Este adevărat, sunteţi cam descurajaţi datorită eşecului suferit în trecut dar, dacă nu vă înarmaţi cu curaj, aţi putea pierde o ocazie de excepţie. Veti primi suport şi din partea persoanei iubite.                                                                                                         
GEMENI - Din cauza că v-aţi înhămat la prea multă muncă deodată s-ar putea să aveţi chiar şi unele probleme cu sănătatea, deci atenţie. Odihniţi-vă. Luaţi-vă chiar un liber, altfel riscaţi să nu terminaţi nici măcar o parte din cele propuse. Acasă, persoana iubită vă va ferici cu toată afecţiunea de care aveţi nevoie, aşadar aveţi de ales. Aşteptaţi o veste importantă care v-ar putea ajuta la serviciu, dar nu uitaţi, lăsaţi munca pe altă zi.                                                                                                         
RAC - Se anunţă o zi liniştită, pe care este posibil să o petreceţi acasă, alături de cei dragi. Primiţi o veste care are darul să vă înveselească, mai ales că se referă la finanţele care v-au dat multă bătaie de cap în trecut. Partenerul de viaţă vă face o mărturisire aproape şocantă.                                                                                                         
LEU - Pentru persoanele necăsătorite apar relaţii noi, iar cele care au un partener vor retrăi pasiunea pe care au cunoscut-o la începutul relaţiei. Nu este vorba doar de comunicarea erotică, ci şi cea mentală şi sufletească. Încercaţi să nu vă îndoiţi că starea aceasta poate dura la infinit. Nu vă stricaţi singuri plăcerea.                                                                                                        
FECIOARA - Începeţi ziua cu o dorină reală de a face o schimbare în viaţa domestica şi se pare că dispuneţi şi de o soluţie originală pentru materializarea intenţiei dumneavoastră. Pentru aceasta, însă, va fi necesar să faceţi mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă.                                                                                                         
BALANTA - Proiectele pe care le aveţi în plan se vor derula cu dificultate. Totuşi, dacă veţi da dovadă de conştiinciozitate, veţi finaliza o lucrare începuta de mai mult timp. De asemenea, veţi beneficia şi de ajutorul colegilor.                                                                                                        
SCORPION - Astăzi veţi avea parte de mari schimbări în bine, care vă vor oferi multe satisfacţii pe plan social şi profesional. Pe neaşteptate, veţi fi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, în cadrul căreia veţi reuşi să vă rezolvaţi şi unele probleme importante pentru cămin.                                                                                                         
SAGETATOR - Vă remarcaţi astăzi prin spirit judicios, înţelegător, senin în abordarea situaţiilor. Aveţi o atitudine optimistă şi generoasă. Se întrevăd întorsături favorabile, mai mult sau mai puţin accentuate în muncă.                                                                                                         
CAPRICORN - Vă implicaţi trup şi suflet în relaţia cu fiinţa iubită şi reuşiţi să depăşiţi micile neînţelegeri din trecut. Chiar şi cei căsătoriţi pot ajunge la un echilibru, e adevărat, încă fragil.                                                                                                         
VARSATOR - A sosit momentul în care vă veţi preocupa mai serios de carieră şi tot ceea ce implică atribuţiile profesionale. Astăzi, veţi da dovadă de mai multă libertate de acţiune şi totodată, de maturitate.
                        
PESTI - Nu toată lumea va doreste binele, deci nu vă mai încredeţi atât de mult în cei care vă promit marea cu sarea. Vă aflaţi pe punctul de a obţine o rezolvare sau un câştig substanţial şi este lesne de înţeles de ce vă iubesc atât de mult unele persoane. Înconjuraţi-vă numai de prieteni de încredere.                                                                              

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 16 aprilie