Horoscopul zilei de marţi, 13 februarie: Leii îşi rezolvă problemele de natură sentimentală, Capricornii îşi fac noi cunoştinţe

  • 466 afişări
13 februarie 2018
Horoscopul zilei de marţi, 13 februarie: Leii îşi rezolvă problemele de natură sentimentală, Capricornii îşi fac noi cunoştinţe

Află ce prezic astrele marţi, 13 februarie.

BERBEC - Optimismul dumneavoastră din această zi vă ajută să depăşiţi mai uşor toate grijile cotidiene. Vestea bună e că există mari şanse ca situaţia dumneavoastră financiară să se îmbunătăţească. Este vorba de o sumă primită de la un membru al familiei sau de o economie în cheltuielile destinate locuinţei.

TAUR - Aveţi de luat o decizie importantă în domeniul profesional. Nu vă lăsaţi dus de primul impuls, cel mai bine ar fi să o judecaţi. Nu începeţi activităţi sau proiecte noi. Nu sunt favorizate nici activităţile în colectiv. Este preferabil să lucraţi singur şi să vă dedicaţi studiului, cercetării, acumulării de cunoştinţe.

GEMENI - Astăzi veţi beneficia de energii deosebit de puternice. Dacă vreţi să faceţi ceva ce necesită eforturi mari, astăzi totul vă va părea mult mai simplu. Ziua vă aduce şi veşti bune pentru situaţia dumneavoastră materială. E posibil să aveţi parte chiar de un dar în bani, dar care s-ar putea să îl folosiţi pentru alte persoane dragi (copii, persoana iubită, parinţi) sau pe o distracţie. Staţi foarte bine în plan financiar, astfel încât să vă puteţi permite şi o plăcere personală.

RAC - Pentru dumneavoastră, ziua de azi se caracterizează prin activitate sporită. Veţi avea mai multă energie pentru finalizarea activităţilor în care sunt implicaţi. De asemenea, ziua de astăzi este favorabilă deciziilor importante, dar şi proiectelor de viitor. Evitaţi totuşi demararea unei noi afaceri, întrucât simţul dumneavoastră practic nu vă avantajează astăzi.

LEU - Astăzi puteţi să vă bazaţi pe intuiţie, întrucât există şanse mari să luaţi o decizie inspirată pentru rezolvarea unei probleme de natură sentimentală. Uşi, până ieri zăvorate cu zeci de lacate, se deschid pentru dumneavoastră ca prin farmec. Profitaţi de relaţiile pe care le aveţi şi lansaţi-vă în afaceri.

FECIOARĂ - Ziua de azi poate marca începutul unei perioade în care veţi beneficia de restructurări morale. Este o zi favorabilă pentru comunicare, tratative, întâlniri cu persoane tinere şi deplasări în interes de afaceri. În afară de un plan de acţiune bine pus la punct, se pare că dumneavoastră nu vă trebui să faceţi eforturi prea mari, pentru că lucrurile vor merge de la sine.

BALANŢĂ - Astăzi nu veţi avea o bună capacitate de concentrare şi de comunicare. Ca atare, veţi raspunde în răspăr celor care vi se vor adresa. Din păcate, prea puţini vor fi cei care vor avea răbdarea necesară pentru a vă asculta. De aceea, nu este exclus să vă certaţi şi cu familia şi cu partenerul de cuplu.

SCORPION - Astăzi veţi avea intuiţie şi un talent deosebit pentru a alege vorbele cele mai potrivite momentului şi situaţiei. De aceea, dacă aveţi de rezolvat probleme în care sunt implicaţi şi alţii, astăzi este cea mai potrivită zi pentru a-i aborda, pentru că sunteţi foarte convigător şi puteţi chiar să îi manipulaţi.

SĂGETĂTOR - Este o zi în care puteţi avea ocazia să începeţi schimbările pe care vi le-aţi propus mai demult. Veţi descoperi că cineva vă pregăteşte o surpriză, posibil o mărire de salariu şi, de ce nu, meritul este al dumneavoastră. Reuşita este de partea dumneavoastră în toate privinţele.

CAPRICORN - Chiar dacă nu reuşiţi să realizaţi astăzi ce v-aţi propus, norocul vă va ajuta în zilele următoare. Zi prielnică pentru studiu, pentru întâlniri cu persoane importante, dar şi pentru călătorii în interes personal. Aveţi ocazia să faceţi noi cunoştinţe.

VĂRSĂTOR - Speculaţiile vă avantajează astăzi, aşa încât nu pierdeţi ocazia să vă rotunjiţi în acest fel bugetul. În rest, doriţi să faceţi foarte multe dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate. Pe plan sentimental totul merge bine. Este un moment excelent pentru a face declaraţii de dragoste persoanei dragi.

PEŞTI - În prima parte a zilei, aveţi o stare de spirit foarte bună, ceea ce face ca relaţiile cu cei din jur să decurgă fără probleme. Veţi găsi soluţiile la o problemă care ţine de o investiţie. Este adevărat, sunteţi cam descurajaţi din cauza eşecului suferit în trecut dar, dacă nu vă înarmaţi cu curaj, aţi putea pierde o ocazie de excepţie. Veţi primi suport şi din partea persoanei iubite.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , februarie 2018