Horoscopul zilei de marţi, 25 septembrie: Gemenii au succes la sexul opus, Scorpionii sunt într-o formă de zile mari

  • 204 afişări
25 septembrie 2018

Horoscopul zilei de marţi, 25 septembrie: Gemenii au succes la sexul opus, Scorpionii sunt într-o formă de zile mari


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 25 septembrie.
BERBEC - Această zi stă sub semnul comunicării. Sunteţi înconjurat de multă dragoste. Relaţiile cu cei din jur se ameliorează, persoana iubită ajutându-vă să vă împăcaţi cu ei.

TAUR - Dacă aţi planificat să plecaţi într-o călătorie împreună cu membrii familiei, nu ezitaţi niciun moment. Vă sfătuim să lăsaţi comoditatea şi să nu justificaţi indispoziţia dumneavoastră prin lipsa banilor.

GEMENI - Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus este în creştere, aşa că puteţi spera la o îmbunătăţire a relaţiei cu persoana iubită. În cazul în care sunteţi singur, aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va cuceri prin farmecul ei.

RAC - Ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc, deoarece hipersensibilitatea care a pus stăpânire astăzi pe dumneavoastră ar putea să vă influenţeze negativ capacităţile fizice şi intelectuale.

LEU - Cu toate că sunteţi foarte iritaţi nu este imposibil ca astăzi să aveţi realizări pe care nu le-aţi mai cunoscut de mult. Poate ca această schimbare neaşteptată să se datoreze faptului că sunteti mai impunători. Este important pentru dumneavoastră să daţi dovadă şi de puţină diplomaţie.

FECIOARA - Încrederea în propriile dumneavoastre forţe, precum şi spiritul receptiv, vor fi pentru persoana dragă un lucru extraordinar. Ea va avea nevoie de acest ajutor ce îi va readuce speranţa şi optimismul de care are atâta nevoie.

BALANTA - Proiectele începute de dumneavoastră au toate şansele de reuşită dacă veţi încerca să ţineti cont şi de părerile celorlalţi. Spre prânz aţi putea pune la punct o afacere pe care o visaţi de mai mult timp. Sunteţi totuşi indecişi în legătură cu urmările pe care le poate avea o asociere.

SCORPION - E timpul să vă bucuraţi din plin de toate şi de toţi. Sunteţi într-o formă de zile mari, actionaţi cu folos în toate direcţiile, iar partenerii cu greu pot ţine ritmul cu dumneavoastră. Nu vă confesaţi nimănui, pentru că există persoane care vor să vă împiedice să vă afirmaţi aşa cum doriţi şi vor face totul să vă prinda pe picior greşit.

SAGETATOR - Prietenii vă fac o surpriză plăcută şi vă invită să petreceţi după-amiază împreună. Spre seară, relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să se tensioneze, pentru că nu vă înţelegeţi în legătură cu plecarea spre casă.

CAPRICORN - Pierderea unei colaborări sau investiţia într-o afacere nerentabilă ar putea să vă afecteze foarte mult starea de spirit. Parcurgeţi o perioadă în care credeţi că nimic nu vă reuşeşte şi aveţi impresia că toţi sunt împotriva dumneavoastră.

VARSATOR - Dacă aveţi planuri de afaceri este bine să ştiţi că ziua vă este favorabilă. Vă sunt avantajate contractele noi şi investiţiile pe termen lung. Investiţiile, dacă le veţi face, vă vor aduce cu siguranţă un profit. S-ar putea să cunoaşteţi o persoana de sex opus care să vă atragaă.

PESTI - Astăzi sunteţi nemulţumit de ceea ce vi se întâmplă în plan sentimental. Sunteţi confuz, nu sunteţi foarte sigur că vă aflaţi pe drumul cel bun.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , septembrie 2018