Horoscopul zilei de miercuri, 14 februarie: Gemenii se bucură de câştiguri, Vărsătorii se îndrăgostesc

  • 433 afişări

Horoscopul zilei de miercuri, 14 februarie: Gemenii se bucură de câştiguri, Vărsătorii se îndrăgostesc

14 februarie 2018


Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 14 februarie.


BERBEC
Treceţi prin momente financiare mai dificile, dar situaţia se va redresa rapid. Fiţi fermi şi nu-i lăsaţi pe alţii să ia decizii în numele dumneavoastră, numai astfel veţi reuşi. În viaţa sentimentală, apare o figură nouă, foarte atrăgătoare.

TAUR
Astăzi sunteţi dispus să ascultaţi problemele cu care se confruntă cei din jur şi să le oferiţi sfaturi utile. Vă recomandăm, însă, să nu faceţi promisiuni pe care ulterior să nu le puteţi respecta.

GEMENI
Ziua aceasta favorizează câştigurile, astfel, dacă sunteţi o persoană activă în afaceri, aveţi posibilitatea de a vă savura victorioşi reuşita. Totuşi capriciile zilei v-ar putea rezerva unele surprize neaşteptate, cum ar fi: aflarea unor bârfe care v-ar putea afecta relaţiile cu cei de acasă.

RAC
Trăiţi sentimente înflăcarate, dar destul de confuze. Ar fi bine să evitaţi să luaţi decizii importante în această perioadă. Intervenţia unei rude apropiate va crea animozităţi în relaţia cu partenerul de suflet, dar totul este trecător.

LEU
Intuiţia de care daţi dovadă v-ar putea ajuta să ieşiţi fără probleme din situaţiile complicate care ar putea apărea la serviciu. Nu vă grăbiţi totuşi să luaţi decizii.

FECIOARA
În prima parte a zilei, sunteţi hotărât să faceţi unele schimbări în cămin. Partenerul de viaţă este de acord cu ideile dumneavoastră şi vă susţine.

BALANŢA
Şansa dumneavoastră la locul de muncă se va manifesta în prima jumătate a zilei. Vă veţi face noi prieteni printre colegii de serviciu. Dacă aveţi de semnat nişte acte sau doriţi să obţineţi o aprobare, prima jumătate a zilei vă este, de asemenea, favorabilă.

SCORPION
Acasă poate apărea o oarecare stare de tensiune cu o persoană de sex opus, dar veţi găsi o cale de a vă ţine departe de astfel de probleme. Sunteţi preocupaţi mai mult de munca dumneavoastră. Este posibil să vă simtiţi mai energici ca niciodată, aşa ca nu ezitaţi să vă folosiţi de această pasă bună.

SAGETĂTOR
Dorinţa dumneavoastră de schimbare şi reînnoire va fi apreciată de colegii de serviciu şi de partenerul de viaţă. Vă recomandăm să profitaţi din plin de aceasta zi, întrucât veţi avea un succes deosebit, precum şi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit tot ceea ce aţi început.

CAPRICORN
Trebuie să participaţi la o
întâlnire importantă, poate să semnaţi un contract care v-ar putea aduce beneficii extraordinare. Aveţi şi posibilitatea de a iniţia o schimbare de serviciu cu avantaje financiare consistente.

VARSATOR
În plan sentimental, lucrurile merg excelent. Nemulţumirile de până acum s-au rezolvat, ca şi cum nici nu ar fi existat vreodată. Sentimentele dumneavoastră sunt deosebit de intense şi se bucura de reciprocitate.

PEŞTI
După-amiază, este posibil să vi se ofere ocazia unei colaborări în cadrul unei afaceri prospere. Vă recomandăm să nu vă grăbiţi să refuzaţi propunerea, deoarece acceptarea ei ar putea să reprezinte începutul unui reviriment al situaţiei financiare a familiei dumneavoastră.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 14 februarie