Horoscopul zilei de miercuri, 14 martie: Scorpionii află adevăruri asunse, Capricornii primesc reproşuri

  • 422 afişări
14 martie 2018
Horoscopul zilei de miercuri, 14 martie: Scorpionii află adevăruri asunse, Capricornii primesc reproşuri

Află ce prezic astrele miercuri, 14 martie.

BERBEC - S-ar putea să luaţi o decizie pripită în domeniul financiar. Din fericire, o împrejurare familială vă determină să faceţi pasul corect. Împrejurările favorizează evoluţii excelente în domenii neaşteptate ca urmare a spiritului de întreprinzător ce vă caracterizează astăzi, prin originalitatea şi siguranţa punctelor de vedere.                    

TAUR - Cu un efort de voinţă reuşiţi să vă schimbaţi dispoziţia şi să vă ocupaţi mai serios de problemele care nu mai suportă amânare. O persoană din imediată apropiere încearcă să vă creeze probleme, dar nu are posibilitatea să-şi pună planul în aplicare pentru că o descoperiţi la timp.            

GEMENI - Ziua v-ar putea oferi veşti neobişnuite, bârfe, aspecte secrete care ies la iveală. Cineva în jurul dumneavoastră nu lucrează cinstit şi există un anumit joc de culise pe care ar trebui să îl observaţi la timp ca nu cumva să fiţi atas într-o afacere dubioasă.                    

RAC - În plan afectiv, ziua începe cu momente delicate, în care vă trebuie să suportaţi gesturi şi atitudini nu tocmai plăcute din partea partenerului. În privinţa sănătăţii, nimic deosebit nu se anunţă cu excepţia unei somnolenţe nejustificate.               

LEU - Astăzi, s-ar putea să aveţi parte de surprize neplăcute din partea unui prieten drag ce vă va indispune, dar familia vă este alături şi vă face să vedeţi cu alti ochi situaţia nu tocmai roz în care vă aflaţi.                    

FECIOARĂ - Vă preocupă menţinerea liniştii căminului. Adevărul este că, principalul generator al unor virtuale tensiuni rezidă tocmai din propria vină. Trebuie, însă, să mai aveţi "puţintică răbdare" şi să domoliţi focul pentru câteva zile. Sănătatea este bună dar, tensiunile emoţionale pot genera numeroase dispute.                     

BALANŢĂ - Pe plan profesional, vă veţi bucura de un succes considerabil şi, ca de obicei, vă veţi afla în lumina reflactoarelor. Cu toate acestea, pot să apară unele probleme generate de faptul că ceea ce dumneavoastră consideraţi a fi real, poate fi pus sub semnul îndoielii, dar şi de influenţele pe care le pot exercita problemele personale, asupra activităţii dumneavoastră.                    

SCORPION - În dragoste acordaţi mai multă atenţie partenerului dumneavoastră. Adevăruri ascunse ies la lumină, ceea ce vă va îmbunătăţi viaţa de familie, aducându-i un plus de încredere. Fericirea va deveni un sentiment mai adânc. Nu prea aţi crezut în ea dar trebuie să vă revizuiţi atitudinea.            

SĂGETĂTOR - Dorinţa de a face lucruri interesante vă poate determina să munciţi mai mult decât de obicei. Aveţi unele idei pe care le împărtăşiţi colaboratorilor sau asociaţilor dar, n-ar fi rău dacă aţi face acest lucru mai cu măsură. Trebuie să ştiţi că un om informat este cel care are puterea.        

CAPRICORN - În dragoste pregatiţi-vă pentru câteva reproşuri. În relaţiile familiale aveţi tendinţa de a vă gândi numai la dumneavoastră, fără a lua în considerare ceea ce doreşte partenerul. Acest lucru nu face bine nici unuia nici altuia.                

VĂRSĂTOR - Oricât de apăsătoare ar fi problemele legate de prieteni şi cunoscuţi, nimic nu este mai important decât hotărârile intime pe care trebuie să le luaţi. Dacă veţi considera că timpul va clarifica lucrurile vă supuneţi unui mare risc. Acţionând rapid, aţi putea câştiga o partidă fără a mai amâna atât, mai ales că azi conjunctura este favorabilă luării unor decizii bune pentru toată lumea.                    

PEŞTI - Chiar dacă vă aşteptaţi, în plan sentimental nu se anunţă schimbări majore. Dacă sunteţi familisti, vă puteţi aştepta la unele dificultăţi în relaţia cu jumătatea dumneavoastră din cauza unor bârfe răutăcioase. N-ar fi rău să luaţi unele măsuri în privinţa asta şi să purtaţi o discuţie deschisă cu cei vinovaţi dacă îi cunoaşteţi.                    
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , martie 2018