Priveşte-ţi cu atenţie palmele! Ce înseamnă dacă liniile inimii se aliniază?

  • 662 afişări


Priveşte-ţi cu atenţie palmele! Ce înseamnă dacă liniile inimii se aliniază?

21 decembrie 2017


Mâinile fiecăruia sunt diferite - de la amprente până la linii, palmele spun poveşti interesante. Din bătrâni se spune că acestea pot dezvăluie multe despre viitorul tău, dar şi despre personalitate. Iată ce spun experţii despre asta.

În ciuda numelui, liniile inimii din palme nu au nimic de-a face cu sănătatea inimii, deşi descoperirile pe care le vei afla se poate să te influenţeze într-o oarecare măsură.


Aliniere perfectă: Lipeşte-ţi palmele astfel încât degetele mici să se atingă şi dacă lânile inimii se continuă perfect înseamnă că eşti o persoană calmă. Mai înseamnă şi faptul că ai grijă de cei din jur şi că eşti un părinte excelent. Cu toate că de obicei eşti calmă, nu îţi plac schmbările şi nu se ştie cum poţi reacţiona dacă eşti mult prea stresată. Vei avea o căsnicie lungă şi fericită!

Dreapta mai sus: Dacă linia palmei drepte este mai sus decât cea stângă asta înseamnă că eşti o amantă bună şi eşti atrasă de acele suflete blânde, statornice şi la locul lor. De asemenea, deţii o înţelepciune ieşită din comun pentru vârsta pe care o ai. Trăieşti viaţa după un set propriu de reguli bine stabilite, de la care nu te abaţi niciodată şi nu îţi prea pasă de părerea celor din jur.

Stânga mai sus: Dacă linia inimi din palma stângă este mai sus decât cea din palma dreptă, atunci eşti o fire independentă şi aseritvă, căreia îi plac provocările şi care are nevoie de un partener pentru a simţi că viaţa este completă. Cu toate acestea, nu eşti genul care să meargă la agăţat, ci mai degrabă aştepţi să apară sufletul pereche.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: palma , linia inimii