TOP 3 femei din zodiac care sunt cele mai bune mame

  • 1534 afişări
TOP 3 femei din zodiac care sunt cele mai bune mame

10 august 2017

Nu există mame bune sau mame rele. Fiecare mamă este specială în felul ei. Fiecare mamă îşi arată dragostea şi afecţiunea în felul ei. Fiecare mamă este mamă în felul ei. Cu toate astea, există trei femei din zodiac care au fost înzestrate cu un sentiment matern mult mai pronunţat şi care ştiu cum să-şi gestioneze responsabilităţile faţă de cei mici.

Capricorn. Femeia Capricorn are în ADN ghidul mamei perfecte. Pe lângă faptul că este o femeie care pune accentul pe carieră, respectă cu tărie modul de educare al copilului, manierele, impunerea unor principii şi valori. Nativa Capricorn poate fi de multe ori strictă cu cei mici, dar asta doar pentru că doreşte să-şi pună întotdeauna familia pe primul loc şi să aibă grijă de ea în cel mai frumos mod posibil.

Rac. O inimă tânără indiferent de vârstă, femeia Rac este genul de femeie care alege numele copiilor încă de la pubertate. Pentru ea, rolul de mamă este ceva natural şi ştie că nu are cum să dea greş, fiind o familistă convinsă. Întotdeauna va încerca să păstreze o relaţie deschisă cu copiii săi, plină de sinceritate şi în care este gata oricând să vină în ajutor cu un sfat.

Fecioară.  Încă din primelel luni de viaţă, femeia Fecioară îi va oferi copilului său libertatea de a alege şi de a învăţa să ia singur majoritatea deciziilor. Chiar dacă cel mic va greşi, nativa Fecioară va încerca să-l sprijine şi să-l facă să înveţe din greşelile pe care le face. Ştie că oricine greşeşte, dar mai ales că poţi învăţa ceva din proastele decizii. Bineînţeles, există riscul să-l răsfeţe prea tare şi să nu se impună cu stricteţe.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mame , zodii , femeie , cele mai bune mame
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!