TOP 3 femei din zodiac pe care nu ai cum să nu le adori

  • 1654 afişări
TOP 3 femei din zodiac pe care nu ai cum să nu le adori

08 decembrie 2017

Există femei care te cuceresc încă de la prima întâlnire, iar după ce începi să le cunoşti mai bine, realizezi că vrei să le ai toată viaţa în preajma ta.

Printre acestea se numără, în primul rând, femeia Leu, care este plină de energie şi este capabilă să aducă în orice moment zâmbetul pe buze celor din jurul său. Chiar dacă este în permanenţă preocupată de imaginea sa, vei observa cu  uşurinţă că îşi face întotdeauna timp pentru persoanele la care ţine.

De asemenea, femeia Fecioară este o femeie formidabilă şi o prezenţă ideală în orice familie sau cerc de prieteni. Este înţeleaptă şi vede lucrurile atât de profund încât în timpul unei conversaţii, modul său de gândire te poate cucerii pe loc. Este timidă şi, tocmai de aceea, ai nevoie de mai mult timp pentru a se deschide în faţa ta.

Femeia Scorpion este şi ea o femeie interesantă şi misterioasă. Extrem de inteligentă, poate fi partenerul ideal dacă îţi propui să realizezi lucruri măreţe. Carisma sa atrage oamenii în jurul său încă din primele secunde.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: top , femei , zodie