Zodiile care se vor căsători în anul 2018. Sunt extrem de norocoase în plan sentimental

  • 1958 afişări

 Zodiile care se vor căsători în anul 2018. Sunt extrem de norocoase în plan sentimental

09 ianuarie 2018


2018 vine cu surprize mari pentru unele dintre zodii.


Taur
Nativii născuţi sub acest semn zodiacal vor avea un an încărcat de sentimente şi de iubire. Emoţiile şi romantismul vor fi la ordinea zilei şi dacă au intrat singuri în noul an, vor întâlni pe cineva alături de care vor putea să-şi întemeieze o familie şi care să le fie alături întreaga viaţă.
Chiar dacă până acum au vrut să mai copilărească şi să se mai distreze, considerând că au timp suficient pentru a-şi întemeia o familie, vor realiza că îşi iubesc atât de mult partenerul, încât nu mai are rost să aştepte.

Rac
Dacă în anul 2017, Racii nu au avut noroc în dragoste deloc, anul 2018 va fi plin de iubire şi pasiune pentru ei. În acest an, aceşti nativi vor fi deschişi către o nouă relaţie şi totul le va merge aşa cum şi-au dorit.
Pentru nativii care au deja o relaţie, este timpul să facă marele pas. Culmea este că nu vor fi constrânşi de nimeni să facă acest pas, ci va fi din propria lor iniţiativă. Este posibil ca la sfârşitul anului să devină şi părinţi.

Capricorn
Anul 2018 este un an perfect pentru ca aceşti nativi să oscileze la capitolul relaţii. Dacă până acum s-au axat mai mult pe carieră şi au muncit din greu, acum este timpul să-şi vadă de viaţa personală şi să se implice mai mult în relaţii.
Capricornii care sunt singuri vor întâlni o persoană care le va demonstra că iubirea adevărată există.

Sursa: actualitatea.biz

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horoscop , 2018 , nunta