5 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire. Cum să nu-ţi sabotezi fericirea

  • 922 afişări
31 iulie 2017
5 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire. Cum să nu-ţi sabotezi fericirea

Dacă a dat fericirea peste tine şi în sfârşit tipul pe care-l placi te-a invitat în oraş şi a decis să aveţi o întâlnire şi nu să te cunoască doar online, ai grijă să nu-ţi sabotezi fericirea.

Prima întâlnire este foarte importantă şi contează mult pentru impresia pe care i-o vei lăsa potenţialului partener. Pe lângă faptul că trebuie să-ţi stăpâneşti emoţiile şi să fii exact aşa cum eşti tu, trebuie să ţii cont de câteva aspecte care în ziua de astăzi au devenit o obişnuinţă.

Nu întârzia. Se spune că femeile trebuie să se lase aşteptate, dar acest lucru nu este valabil şi la o primă întâlnire. Dacă vei întârzia, pretendentul va crede că nu îţi pasă de el şi că nu eşti punctuală, ceea ce multora nu le place. Timpul este preţios pentru toată lumea. Aşadar, nu-l lăsa să te aştepte. Este mai bine să ajungi cu 5 minute mai devreme, decât mai târziu.

Nu te juca pe telefon. Te-ai dus la acea întâlnire pentru a petrece timpul cu un potenţial partener. Timpul trebuie folosit în favoarea ta, deoarece trebuie să afli cât mai multe despre el, să începi să-l cunoşti. Dacă stai cu telefonu în mână, doar veţi pierde timpul. În plus, acest lucru îi va arăta lui că nu eşti interesată de persoana lui.  

Nu vorbi prea mult despre tine. Este prima voastră întâlnire, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i spui totul despre tine. Spune-i cât mai puţine lucruri, ca să-i stârneşti curiozitatea. În schimb, ascultă-l pe el şi lasă-l să vorbească cât mai mult. Important este că exsite între voi o conversaţie, iar ascultarea este o parte importantă a acesteia.

Nu vorbi despre fostul partener. La prima întâlnire este vorba despre viitorul tău. Nu trebuie să vorbeşti despre fostul tău prieten, pentru că o să ai ocazia la celelalte întâlniri să vorbeşti despre trecut. Dar, dacă o să începi să spui cât mai multe despre ex, el o să creadă că încă îl iubeşti şi că nu ai trecut peste despărţire.

Nu exagera cu machiatul. Fii cât mai naturală. Este normal să vrei să-l impresionezi încă de la prima întâlnire, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi cu produsele cosmetice. Optează pentru un machiaj cât mai natural.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!