ADDA, dorinţă specială pentru lista lui Moş Crăciun: un nou membru în familie

  • 22 afişări
05 decembrie 2018
ADDA, dorinţă specială pentru lista lui Moş Crăciun: un nou membru în familie

Mirosul prăjiturilor făcute de mama ei şi cel de scorţişoară sunt primii vestitori ai Crăciunului pentru ADDA, care îşi aminteşte cu drag sărbătorile din copilărie. Una dintre cele mai dragi amintiri din acea perioadă este primul Crăciun cu Riki, caţelul care i-a devenit cel mai bun prieten.

Şi pentru că iubeşte foarte multe animalele, în special pe Bubu, căţelul de acum, artista a pregătit o rugăminte specială pentru Moş Crăciun. „Anul acesata am scris eu scrisoarea către Moş Crăciun în numele lui Alex, fiul nostru, dar şi în numele meu. Îmi doresc foarte mult să ne mai luăm un câine şi din câte am <discutat> cu Alex, care are 2 ani, vrea şi el. J Aşa că i-am dat scrisoarea lui tati şi aşteptăm cuminţi. :))”, spune artista.

Şi pentru că perioada sărbătorilor este preferata ADDEI, artista se bucură de toate tradiţiile şi decorează casa şi bradul înainte de Ajun, spunând că se bucură ca un copil, de fiecara dată. În acest an îşi doreşte să petreacă sărbătorile la munte, de unde nu vor lipsi nici colindele. „Îmi place mult un colind pe care îl ştiu de când eram mică. <Asta e seara mare> mai puţin cunoscut, dar cred că asta îl face atât de special. Şi, desigur, ne vom uita împreună şi la filmul <Singur acasă>, preferatul nostru de Crăciun”, spune ADDA.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adda