Amazing ONEs, Episodul 30 – Cum ni se poate schimba viaţa într-o secundă

  • 121 afişări
13 februarie 2018 Alexandra Necsoiu
Amazing ONEs, Episodul 30 – Cum ni se poate schimba viaţa într-o secundă

Salutare tuturor! Cu riscul de a fi acuzat ca filosofez, azi vreau să vedem cum ni se poate schimba viaţa într-o secundă. Sigur aţi avut şi voi parte de astfel de momente, aşa că aştept să-mi spuneţi la final cu care dintre cele prezentate azi vă identificaţi. Începem cu un video care ne va ţine pe toţi cu sufletul la gură însă atenţie, urmează imagini şocante.

Sper că nu v-am speriat prea tare, aşa că mergem mai departe şi dăm de un copil ce ne oferă o lecţie preţioasă de supravieţuire. Luaţi aminte pentru că un astfel de truc ne poate schimba viaţa într-o secundă.

Nu de puţine ori avem ocazia de a schimba viaţa şi celor din jur, nu doar pe a noastră. Un exemplu demn de urmărit şi urmat este şi cel prezentat în imaginile următoare. Cum a ajuns un român vedetă în publicaţiile din străinătate cu un gest cât se poate de banal? Aflăm chiar acum.

Din ciclul „cum ţi se poate schimba viaţa într-o secundă” nu puteam să nu includem şi o cerere în căsătorie. Şi pentru că am primit următorul video cu un tânăr cuplu de români, am zis să împărtăşim momentul emoţionant cu voi. Love is in the air, la propriu!

Felicitări tinerilor îndrăgostiţi şi sperăm să fie tot restul vieţii la fel de fericiţi ca în secunda în care ea a spus “DA”, iar pe voi vă aştept pe ONE.ro şi pe Facebook pentru a-mi spune cum vi s-a schimbat vouă viaţa într-o secundă. Pe curând!

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: amazing ones , emisiune , episod 30