Andreea Bănică, despre vaccinarea obligatorie. “Simt că este datoria mea de mamă, în primul rând, să trag un semnal de alarmă"

  • 3095 afişări
11 august 2017
Andreea Bănică, despre vaccinarea obligatorie. “Simt că este datoria mea de mamă, în primul rând, să trag un semnal de alarmă"

Andreea Bănică, mamă a doi copii, a publicat recent pe blogul său părerea sa cu privire la vaccinarea obligatorie.

Aşa cum ne-am obişnuit, subiectul aprins a împărţit opinia publică în două tabere, pro şi contra. Artista în vârstă de 39 de ani precizează că este uimită de faptul că există oameni care îşi permit să contrazică medicii, fără dovezi.

“Mi-au atras atenţia discuţiile despre vaccinuri care au împărţit lumea în două tabere, de ceva timp. Peste tot în lume opiniile sunt diferite, dar pentru o ţară europeană în anul 2017, în România, proporţia este periculoasă şi în dezacord cu media ţărilor dezvoltate. Îmi vine foarte greu să cred ca sunt printre noi oameni care se cred mai deştepţi decât medici care au învăţat şi au studiat toată viaţa acest domeniu.”, a scris artista ape blogul său.

Andreea Bănică doreşte să tragă un semnal de alarmă legat de iresponsabilitatea oamenilor care oferă sfaturi medicale fără vreo autoritate în domeniu. De altfel, cântăreaţa precizează că vorbeşte din punctul de vedere al unei mame care şi-a vaccinat copiii şi care va continua să o facă urmând sfatul pediatrului.

“Simt că este datoria mea de mamă, în primul rând, să trag un semnal de alarmă. Atunci când eşti persoană publică şi ştii că poţi influenţa foarte multe persoane care te iau ca reper ai o datorie morală de a te asigura că ceea ce transmiţi nu le face rău celor care te urmăresc. Este inadmisibil să îţi baţi joc de viaţa unor oameni care au încredere în părerea ta şi să rişti dreptul la viaţa al unor persoane deoarece, fără să ai pregătire, îţi arogi opinii periculoase.”, a continuat Andreea pe blog.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: andreea banica , mama , vaccinare , blog
Comentarii / 1
Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!