Antonia a dezvăluit de ce nu poate obţine custodia Mayei: "Nimeni nu merită asta"

  • 3921 afişări

Antonia a dezvăluit de ce nu poate obţine custodia Mayei: "Nimeni nu merită asta"

13 ianuarie 2018

Galerie foto

Antonia a dezvăluit de ce nu poate obţine custodia Mayei: "Nimeni nu merită asta"Antonia a dezvăluit de ce nu poate obţine custodia Mayei: "Nimeni nu merită asta"Antonia a dezvăluit de ce nu poate obţine custodia Mayei: "Nimeni nu merită asta"Antonia a dezvăluit de ce nu poate obţine custodia Mayei: "Nimeni nu merită asta"

Antonia a dat detalii inedite legate de relaţia pe care a avut-o cu Vincenzo Castellano, tatăl fiicei sale. Ambii luptă pentru custodia micuţei Maya, care trăieşte în Italia alături de tatăl şi bunicii ei.


Antonia a mai spus că are impresia de multe ori că faptul că nu reuşeşte să obţină divorţul şi custodia copilului din cauza răzbunării lui Vincenzo.

„Nu ştiu. Uneori vreau să cred că da, nu vreau să jignesc pe nimeni, eu mă abţin foarte mult, pentru că oricum nu mă văd cu această persoană. Nu pot să înţeleg nici eu şi aş vrea să întreb care este motivul. Prefer să nu deschid acest subiect, pentru că este un subiect destul de sensibil. E primul meu copil, am purtat-o în mine 9 luni, avem o conexiune… . Scopul meu nu a fost să zic: ‘Bă, eu am fost aia care a fost rănită şi ei sunt ăia răi’.  Cel mai urât zvon este că mi-am părăsit fetiţa. Ce vreau să spun este că nimeni nu merită asta. Nici un tătic, nicio mămică. Ea e fericită când ne vedem. Îmi doresc să vină la mine, pentru că este jumătate româncă şi pentru că aşa este normal. Sunt multe cupluri care sunt despărţite şi copiii se duc şi la mamă şi la tată. Nu e frumos, dar asta e situaţia. Normal că este dorinţa mea să vadă casa mea, să se vadă cu fraţii. Ştiu că nu au acelaşi tată şi e puţin ciudat, dar jumătate din sângele lor este din mine. Chiar ieri Dominic m-a întrebat când vine Maya. Nici nu ştiu ce să îi răspund”, a mai spus Antonia.


Cântăreaţa a povestit şi despre apropierea de Alex Velea, la scurt timp după despărţirea de Vincenzo.

„Nu mi-a fost frică să mă arunc, pentru că mi-am dorit o iubire de genul ăsta şi a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta, pe care mi-o doream şi nu o priveam. A venit natural şi eram pregătită să iubesc. Nu am căutat. Oricum, primul gând după ce te desparţi este să aştepţi. A fost ceva frumos pentru că a venit natural pentru unii a fost ceva brusc pentru că s-a întâmplat cu vreo două sau trei luni după ce m-am despărţit. La mine se dusese acel ceva, am fost foarte rănită şi, pur şi simplu, a fost bine venită această dragoste”, a povestit artista, potrivit Libertatea.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: antonia , maya