Cine este actorul român cu care se iubeşte cântăreaţa Thalia

  • 4634 afişări
12 octombrie 2018
Cine este actorul român cu care se iubeşte cântăreaţa Thalia

Galerie foto

Cine este actorul român cu care se iubeşte cântăreaţa Thalia (galerie foto)Cine este actorul român cu care se iubeşte cântăreaţa Thalia (galerie foto)Cine este actorul român cu care se iubeşte cântăreaţa Thalia (galerie foto)Cine este actorul român cu care se iubeşte cântăreaţa Thalia (galerie foto)

Thalia a lansat videoclipul piesei “No Me Acuerdo” împreună cu Natti Natasha, care se bucură de un real succes în America şi în care apare alături de un actor roman.

Cezar Constantin este din Bârlad şi, deşi nu este cunoscut în ţara natală, a stârnit admiraţia domnişoarelor din întreaga lume după ce a apărut în videoclipul Thaliei. Tânărul în vârstă de 28 de ani joacă rolul iubitului frumoase cântăreţe.

Stabilit în Statele Unite încă de la vârsta de 8 ani, acesta a urmat Facultatea Boston Collage, unde a obţinut diploma în Marketing şi Psihologie, iar în paralel a studiat actoria la „Film and Commercial Acting“ – Shetler Studios in Manhattan, iar în 2016 absolvă cursurile de actorie - film si TV - la celebra Academie Stela Adler Studio of Acting in New York City, notează Adevărul.

Foto: hepta, captura ecran

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: thalia , cezar constantin , videoclip , iubit