Cristina Mihaela Dorobantu, vacanţă bio în Viscri. A dormit în case vechi de 200 de ani

  • 245 afişări
03 septembrie 2018 Alexandra Necsoiu
Cristina Mihaela Dorobantu, vacanţă bio în Viscri. A dormit în case vechi de 200 de ani

Galerie foto

Cristina Mihaela Dorobantu, vacanţă bio în Viscri. A dormit în case vechi de 200 de aniCristina Mihaela Dorobantu, vacanţă bio în Viscri. A dormit în case vechi de 200 de aniCristina Mihaela Dorobantu, vacanţă bio în Viscri. A dormit în case vechi de 200 de aniCristina Mihaela Dorobantu, vacanţă bio în Viscri. A dormit în case vechi de 200 de ani

După două vacanţe petrecute pe Coasta de Azur şi în New York, Cristina Mihaela Dorobanţu şi-a rezervat ultimele zile de concediu pentru un mini-sejur într-una din cele mai frumoase şi mai autentice zone din România: satul Viscri din judeţul Braşov.

A fost unul din visurile prezentatoarei, de a petrece câteva zile în locurile în care timpul parcă stă în loc, să admire arhitectura caselor săseşti, să experimenteze bucătăria locală şi să se bucure de atmosfera unică a locului care l-a fascinat inclusiv pe celebrul Prinţ Charles al Marii Britanii.

Vedeta TV a avut parte de o vacanţă bio, în care şi-a pus telefonul pe modul silenţios, chiar l-a închis pentru cea mai mare parte din timp, a dormit în case săseşti vechi de 200 de ani şi s-a delectat cu preparate culinare tradiţionale, 100% bio.

“Experienţa de a dormi într-una din casele săseşti recondiţionate este inedită. Eu am mai fost la Viscri, dar nu am dormit niciodată acolo. Mi-a plăcut mult casa, totul este foarte curat şi amenajat cu mult bun gust. Gazdele au fost foarte amabile, pur şi simplu m-am simţit ca într-un paradis rural. La polul opus faţă de grandoarea New York-ului, unde fusesem cu puţin timp înainte”, mărturiseşte prezentatoarea.

Cristina Mihaela a fost foarte impresionată de casa pe care Prinţul Charles a achiziţionat-o în Viscri, de Biserica Fortificată, precum şi de liniştea locului. Ca suvenir de suflet, vedeta a cumpărat de acolo o ie pe care o poartă acum cu mândrie.

“Am vizitat casa Prinţului de Wales şi am fost foarte bucuroasă că am putut să văd unde îşi petrece el zilele când vine în ţara noastră. M-am plimbat mult prin sat şi recomand acest loc oricui are nevoie de linişte. Este minunat! Am vizitat şi Biserica Fortificată şi muzeul din interiorul ei. De acolo, mi-am cumpărat o ie pe care o voi asorta şi prezenta în cadrul rubricii mele “Secrete Între Fete”. Să mă urmăriţi în fiecare miercuri!”, spune vedeta.

În drumul înapoi spre Bucureşti, Critina Mihaela Dorobanţu a ales să se întoarcă pe Transfăgărăşan. Deşi a vizitat nenumărate locuri din lumea întreagă, frumoasa prezentatoare declară: “Îmi place România enorm. Vreau să vizitez fiecare colţişor din ţara noastră.”

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!