Cum a amenajat Adelina Pestriţu camera bebeluşului! FOTO

  • 1430 afişări
12 iulie 2018

Cum a amenajat Adelina Pestriţu camera bebeluşului! FOTO

 

Galerie foto

Cum a amenajat Adelina Pestriţu camera bebeluşului! FOTOCum a amenajat Adelina Pestriţu camera bebeluşului! FOTOCum a amenajat Adelina Pestriţu camera bebeluşului! FOTOCum a amenajat Adelina Pestriţu camera bebeluşului! FOTO
 
Adelina Pestriţu mai are puţin şi naşte, iar camera Zenaidei este deja gata. Iată cum a ales vedeta să o amenajeze.
 
 
"Aş prefera să va iau cu începutul şi să vă povestesc că, din luna octombrie a anului trecut locuim într-un cartier liniştit, pe lac, din nordul capitalei, într-un apartament cu 3 camere şi o curte spaţioasă. Dorinţa mea cea mai mare a fost să am o camera destinată special unui dressing, pe care să mi-o decorez după bunul plac, să-mi etalez toate genţile, bijuteriile, hainele şi perechile de pantofi ca la magazin. Nu de alta, dar mă săturasem să le depozitez în cutii din cauza lipsei spaţiului. Pentru asta am făcut această mutare de la apartamentul cu două camere în care am locuit timp de 5 ani, la cel în care locuim acum. Şi am reuşit să-mi transform visul în realitate. Dressing-ul mult visat a fost schiţat de un arhitect şi “împodobit” aşa cum am visat. Evident, şi Virgil are o parte care i se cuvine, că doar aşa fac doi oameni care se iubesc, împart totul.
 
După asamblarea lui, la nici 2 săptămâni am aflat că “suntem însărcinaţi”. Hopa! Ce ne facem cu situaţia asta? Care situaţie?! Păi cum…tocmai am folosit cea de a 3 a camera pentru dressing şi vine bebele. Am încercat să ne gândim la o soluţie şi ne-am dat seama că nu este cazul de panică, mai ales că în primul an este bine să-ţi ţii bebeluşul aproape pentru a-i cunoaşte toate nevoile, gesturile şi pentru a şti cu exactitate când are nevoie de tine. Evident că am luat în considerare şi nopţile în care mă voi trezi din 2 în 2 ore pentru alăptat, şi nu mi-aş dori să sparg uşile cu fruntea din cauza oboselii. Mămicile ştiu ce vorbesc ☝🏽
În concluzie, am hotărât ca pătuţul şi comoda special create pentru bebe să fie montate în dormitorul nostru, mai ales că este suficient de spaţios şi asta nu ar încurca pe nimeni, ba mai mult, ne-ar uşura viaţa tuturor.
 
 
După cum ştiţi, evit să fac abuz de culoarea roz, aşa cum am văzut că se obişnuieşte când vine vorba despre un bebeluş fetiţă. Şi mai ales că rozul ar fi fost că nuca-n perete în dormitorul nostru cu maro şi alb. Aşadar, am optat pentru culori neutre, plăcute şi deloc obositoare. Pentru lemnul masiv am ales gri deschis cu striaţii plăcute la atingere şi butoni din pietre Swarovski, iar pentru tapiţerie, bej cu aplicaţii Swarovski. Lenjeria de pat alcătuită din 5 piese este 100% din bumbac şi îmbracă minunat pătuţul adorabil pe care l-am ales!.
 
Citiţi AICI povestea integrală!
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!