Cum arată acum Nicoleta Luciu: ”M-am îngrăşat, dar am făcut fese de braziliancă”

  • 2116 afişări
06 iulie 2018
Cum arată acum Nicoleta Luciu: ”M-am îngrăşat, dar am făcut fese de braziliancă”

Galerie foto

Cum arată acum Nicoleta Luciu: ”M-am îngrăşat, dar am făcut fese de braziliancă”Cum arată acum Nicoleta Luciu: ”M-am îngrăşat, dar am făcut fese de braziliancă”Cum arată acum Nicoleta Luciu: ”M-am îngrăşat, dar am făcut fese de braziliancă”Cum arată acum Nicoleta Luciu: ”M-am îngrăşat, dar am făcut fese de braziliancă”

 

Nicoleta Luciu revine la tv, după ce şi-a făcut mai multe intervenţii estetice.

Foto: Antena 1

Surorile Nicoleta şi Iuliana Luciu sunt primele vedete invitate de Nea Mărin să-l ajute în administrarea restaurantului de pe malul Mării Negre, în noul sezon ”Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Mărin”, care are premiera duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Nicoleta Luciu, despre care Nea Mărin spune că este în topul celor mai muncitoare vedete cu care a lucrat de-a lungul sezoanelor, mărturiseşte că nici măcar nu a apucat să realizeze că este la mare, deşi restaurantul în care lucra era la câţiva metri de malul Mării Negre: ”Mi-am dat seama că am văzut marea abia după ce am plecat”.

Şi, în ciuda faptului că a muncit foarte mult, Nicoleta recunoaşte că s-a îngrăşat câteva kilograme, pentru că nu rezista tentaţiei de a ciuguli din preparatele gătite de Marlena, finalista show-ului ”Chefi la cuţite”, care este bucătar în restaurantul lui Nea Mărin.

”Am plecat de acasă cu ideea că trebuie să-mi menţin silueta şi să nu mă îngraş. De mâncat nu mâncam mai nimic, dar ciuguleam întruna. Câte-un cartofior, câte una, câte alta, toate bune... Şi-uite aşa m-am ales cu două kilograme în plus”, spune Nicoleta Luciu.

Dar, deşi a pus cele două kilograme, ea mărturiseşte că toată munca şi servitul la mese au adus-o într-o formă fizică de invidiat: ”Cel mai greu a fost urcatul scărilor cu scaunele şi farfuriile.  Toată lumea mergea la terasa de sus. Aveam şi câte zece mese deodată, singură. Eram aşa zăpăcită că uitam să-mi notez comenzile, iar când ajungeam la casa de marcat îmi dădeam seama că trebuia să am mai multe produse.  Am urcat atât de multe scări că mi-am făcut fese de braziliancă.”

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nicoleta luciu , antena