Cum arată gemenii Adelei Pârvu, de la Visuri la Cheie. ”Deseori mi se face dor de băieţii mei”

  • 788 afişări
28 septembrie 2018
Cum arată gemenii Adelei Pârvu, de la Visuri la Cheie. ”Deseori mi se face dor de băieţii mei”

Galerie foto

Cum arată gemenii Adelei Pârvu, de la Visuri la Cheie. ”Deseori mi se face dor de băieţii mei”Cum arată gemenii Adelei Pârvu, de la Visuri la Cheie. ”Deseori mi se face dor de băieţii mei”Cum arată gemenii Adelei Pârvu, de la Visuri la Cheie. ”Deseori mi se face dor de băieţii mei”Cum arată gemenii Adelei Pârvu, de la Visuri la Cheie. ”Deseori mi se face dor de băieţii mei”
Adela Prâvu este jurnalist home & garden şi unul dintre specialiştii care lucrează la emisiunea "Visuri la cheie". Este foarte discretă în privinţa vieţii private şi, dacă pe ea mulţi o cunosc, câţi ştiu despre familia ei? Adela Pârvu este căsătorită cu un scriitor cunoscut şi împreună au doi gemnei de 17 ani, Ştefan şi Lucian, care s-au născut la interval de şapte minute.
 
Amândoi moştenesc înclinaţiile artistice ale mamei, fiind elevi la Liceul de Arte Plastice ”Nicolae Tonitza”, dar şi pasiunea tatălui, care este scriitor şi care tocmai şi-a lansat primul roman. Puţini ştiu cum este Adela Pârvu ca mamă, iar fiii ei nu au ezitat să vorbească despre ea pe blogul lor şi, mai ales, despre cum este să ai un frate geamăn.
 

 

 
„Partea ciudată, când ai un frate geamăn, este că lumea se aşteaptă să te îmbraci la fel cu el sau şi mai enervant are impresia că ai aceeaşi mentalitate cu a fratelui tău. Dar noi nu suntem aceeaşi persoană (e total greşit să crezi asta!), ci doar nişte băieţi care seamănă, dar care au caractere total diferite. Ce avem în comun? Hai să spunem aceleaşi pasiuni: trotinetele, muzica şi artele plastice. Luc bate la tobe (de fapt bate în toate obiecte care-i ies în cale :)), iar Ştef zdrăngăne la chitară. Suntem colegi de clasă la Tonitza şi mâzgâlim în aceleaşi ateliere. În timpul liber o ardem prin skate parcuri cu trotinetele. La greu!”, au scris gemenii pe blogul lor personal.
 

 

 
”Cea mai plăcută vacanţă pentru mine este să fiu acasă cu ai mei şi asta pentru că mai tot timpul anului sunt departe, cu treabă. Deseori mi se face dor de băieţii mei şi abia aştept să ajung acasă, să-i pup, să-i iau în braţe, să-i tachinez", a declarat Adela Prâvu.
 
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela parvu , gemeni , familie