David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasa

  • 552 afişări
06 iulie 2018
David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasa

Galerie foto

David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasa (galerie foto)David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasa (galerie foto)David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasa (galerie foto)David Bisbal s-a căsătorit în secret. Cât de frumoasă a fost mireasa (galerie foto)

David Bisbal s-a căsătorit în secret cu actriţa Rosanna Zanetti, veste venind prin intermediul fotografiilor postate pe reţelele de socializare.

Cântăreţul în vârstă de 39 de ani şi actriţa în vârstă de 30 de ani formează un cuplu din 2016, iar în urmă cu puţin timp s-au căsătorit în secret. Ceremonia a fost  una restrânsă, prezenţi fiind familia şi prietenii apropiaţi cuplului, printre care s-a numărat şi fiica artistului în vârstă de 8 ani, pe care artistul o are din relaţia cu Elena Tablada, designer de modă.

„Nici în vis nu mi-am imaginat o nuntă atât de frumoasă: romantică, emoţionantă, discretă şi petrecută în cea mai mare intimitate. Suntem foarte fericiţi şi emoţionaţi şi dorim să împărţim cu voi starea noastră“, a scris David Bisbal pe contul său de Instagram.

Soţia cântăreţului, Rosanna Zanetti, în vârstă de 30 de ani este originară din Venezuela şi, la rândul său, este cunoscută după apariţia în mai multe telenovele.

Foto: hepta, instagram
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!