Drama vieţii lui Codin Maticiuc: "Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci ...”

  • 2641 afişări
Drama vieţii lui Codin Maticiuc: "Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci ...”

14 septembrie 2018


Codin Maticiuc a fost cucerit de o tânără pe care a văzut-o în aeroportul din Chişinău.  Întreaga întâmplare a fost povestită pe reţelele de socializare.
 


”Fata din aeroport…

Când am plecat din Chişinău am observat o fată în aeroport. Stătea să-şi încarce telefonul pe o bancă chiar în faţa mea. Părul lung, complet natural şi cărare pe mijloc. Niciun pic de machiaj pe faţă, operaţii estetice zero. Credeţi-mă, mă pricep. Aş şti să spun de la trei-patru metri distantă dacă te-ai operat la Gad, Radu Ionescu, Stan sau Kasem. Sau măcar pe ce stil şi cât ţi-ai pus.

Fata nu purta niciun accesoriu. Nici la mâini, nici la gât, nici în urechi, deşi i-am observat loburile fine găurite. Îmbrăcată simplu şi comod cum e normal să fii în aeroport. Câteva aluniţe pe mâinile ei albe ce n-au trecut vreodată prin fată neonului de solar. Un pic pistruiată şi cu un zâmbet senzaţional de frumos pe care-l purta mai mereu. Fix în poza pe care i-am făcut-o cu teamă nu zâmbea. Dar mai bine, zâmbetul fetei frumoase începuse să mă enerveze, căci cineva o făcea să zâmbească acolo în blestematul de telefon.
Mi-am dat seama să n-am avut niciodată curajul să abordez o femeie. Agăţatul ăla clasic, de ăla vorbesc. Ăla bazat pe mult tupeu şi poate o mică doză de nesimţire. Timiditatea mea nu mi-a permis asta niciodată. Ei, aşa-mi trebuie…! Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci nu umblă sigur prin locurile în care „operez” eu”, a scris Codin în descrierea fotografiei cu tânăra respectivă.

Galerie foto

Codin Maticiuc: "Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci ...”Codin Maticiuc: "Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci ...”Codin Maticiuc: "Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci ...”Codin Maticiuc: "Nu voi avea niciodată o fată ca ea căci ...”

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: codin maticiuc , facebook