Emma Stone susţine că rochiile purtate în pelicula The Favourite i-au afectat organele interne - VIDEO

  • 665 afişări
31 octombrie 2018
Emma Stone susţine că rochiile purtate în pelicula The Favourite i-au afectat organele interne - VIDEO

Galerie foto

Emma Stone, pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume (galerie foto)Emma Stone, pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume (galerie foto)Emma Stone, pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume (galerie foto)Emma Stone, pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din lume (galerie foto)

Emma Stone joacă în drama de epocă "The Favourite" alături de Olivia Colman şi de Rachel Weisz. 

Actriţa Emma Stone s-a plâns că rochiile de epocă, cu corset, pe care a trebuit să le poarte pentru rolul din filmul ''The Favourite'' i-au ''deplasat'' organele interne: 

"Femeile au trăit aşa o perioadă atât de lungă, încât nu poţi să nu te gândeşti la cât au suferit (...) În prima lună (de filmări n.r.) nu puteam să respir şi inhalam mentol care mă făcea să mă simt ca şi când aş fi fost într-un spaţiu deschis, în care puteam să respir (...) După o lună toate organele mele interne s-au deplasat - a fost oribil şi dacă nu trebuie neapărat să faci asta, atunci nici nu încerca".

SINOPSIS

The Favourite (2018) este o poveste dulce-amăruie despre intrigi regale, pasiune, invidie şi trădare în curtea reginei Anne la începutul secolului al XVIII-lea, în Anglia.

La începutul secolului al XVIII-lea, Anglia se află în război cu francezii. Anne, o regină firavă, ocupă tronul, iar prietena ei apropiată, Lady Sarah, guvernează ţara în locul ei, în timp ce se îngrijeşte de sănătatea fragilă a reginei. Atunci când o nouă slujitoare pe nume Abigail soseşte, farmecul ei o cucereşte pe Sarah. Sarah o ia pe Abigail sub aripa ei, iar Abigail vede în asta o şansă de întoarcere la rădăcinile ei aristocratice. Pe măsură ce politica războiului devine destul de consumatoare de timp pentru Sarah, Abigail intră în breşă substituind însoţitoarea reginei. Prietenia lor înfloritoare îi oferă şansa să-şi îndeplinească ambiţiile, nelăsând nicio femeie, bărbat sau politică să stea în calea ei. Relaţia strânsă dintre regina Anne şi confidenta, sfătuitoarea şi iubita ei clandestină Sarah, este ameninţată de venirea lui Abigail, lucru care conduce la o rivalitate amară pentru a fi favorita reginei.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: actrite , primul loc , top , bine platita , emma stone