Gianina Corondan, mărturisiri despre divorţ: "Din moment ce nu ţi-ai spart capul." Ce spune despre un nou mariaj

  • 2020 afişări
09 octombrie 2018
Gianina Corondan, mărturisiri despre divorţ: "Din moment ce nu ţi-ai spart capul." Ce spune despre un nou mariaj

Galerie foto

Gianina CorondanGianina CorondanGianina CorondanGianina Corondan

Gianina Corondan este extrem de discretă cu viaţa sa privată. Toţuşi, recent, actriţa în vârstă de 47 de ani a făcut câteva dezvăluri despre o perioadă neştiută din viaţa ei: divorţul.

Gianina Corondan s-a căsătorit în 2005 cu Mihai Anton, fostul ei coleg de la Teatrul Studenţesc Podul, iar în 2007 au divorţat.

"E foarte placută perioada (nr. divorţului), din moment ce rămâi în relaţii bune şi nu ţi-ai spart capul. Nu ştiu dacă trebuie să trecem acum prin toate fazele matrimoniale ale unui individ", a spus Gianina Corondan într-un interviu pentru adevarul.ro.

Întrebată despre o a doua căsătorie, nonconformista prezentatoare radio şi tv a afirmat: "Nu pot să zic niciodată, nu mă tentează în mod special. Oamenii care se găsesc, se căsătoresc şi se iubesc ca în prima zi sunt febleţile mele. Mă uit la bătrânei care se ţin de mână la 70 de ani după atâţia ani de căsătorie. E şi o chestie de dar divin, că unora li se dă din prima, nu mai trebuie să caute. Alţii caută. Nici bunicile de la ţară nu mai insistă. Nu mai e demult concepţia asta. Dar şi aici e capcana de a te raporta prin comparaţie. Dacă cineva şi-a gasit perechea nu înseamnă că şi ţie îţi e dat şi poate că alta e fericirea ta, să te arunci în meserie."

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: divort