Gwyneth Paltrow s-a căsătorit! Ce rochie a ales să poarte

  • 1207 afişări
16 aprilie 2018
Gwyneth Paltrow s-a căsătorit! Ce rochie a ales să poarte

Galerie foto

Gwyneth Paltrow s-a căsătorit! Ce rochie a ales să poarte (galerie foto)Gwyneth Paltrow s-a căsătorit! Ce rochie a ales să poarte (galerie foto)Gwyneth Paltrow s-a căsătorit! Ce rochie a ales să poarte (galerie foto)Gwyneth Paltrow s-a căsătorit! Ce rochie a ales să poarte (galerie foto)

Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk dat o petrecere pe cinste în Los Angeles. Deşi cei doi au anunţat că este vorba de o petrecere de logodnă, se zvoneşte că a fost, de fapt, nunta lor.

Printre cei 400 de invitaţi s-au numărat şi nume cunoscute de la Hollywood care au fost prezente la Los Angeles Theater, în ţinute de gală (Kate Hudson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston şi Julia Roberts), dar şi zeci de fotografi strânşi în faţa clădirii pentru a surprinde momente cu cei doi îndrăgostiţi. Actriţa în vârstă de 45 de ani a ales să poarte o rochie lungă, în nuanţă burgundy, cu volane şi decupaje, în timp ce logodnicul său a purtat un costum alb-negru.

Cei doi sunt împreună de trei ani, iar în luna Ianuarie şi-au anunţat logodna. Actriţa a mai fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, alături de care are doi copii, Apple, în vârstă de 13 ani şi Moses, în vârstă de 12 ani.

Foto: hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gwyneth paltrow , casatorie , rochie