Kate Middleton, criticată dur pentru suma colosală investită în garderobă. Cât a cheltuit pe haine în trei luni

  • 1382 afişări
12 octombrie 2017
Kate Middleton, criticată dur pentru suma colosală investită în garderobă. Cât a cheltuit pe haine în trei luni

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Emma Dent Coad, deputat britanic, nu a ezitat să critice deschis Casa Regală şi preţul hainelor pe care Ducesa de Cambridge le poartă.

Marea majoritate a britanicilor sunt ataşaţi de monarhie şi de Familia Regală, iar unii dintre ei devin tot mai exasperaţi. Este cazul Emmei Dent Coad, deputat al muncii în Camera Comunelor, care a criticat violent familia regală şi cheltuielile pe care Kate Middleton le face pentru garderoba sa.

Aceasta a explicat că este "dezgustător" ca Ducesa de Cambridge să-şi cumpere pulovere în valoare de 150 de lire, echivalentul cumpărăturilor pentru mâncare ale unei familii de patru persoane, notează closermag.fr.

Anul trecut, în luna aprilie, Daily Mail a dezvăluit suma astronomică pe care Kate Middleton a investit-o în haine între lunile Ianuarie-Martie, aceasta fiind de peste 67.000 de euro. Acest lucru i-a înfuriat pe britanici, mai ales că în acea perioadă s-a anunţat Brexit-ul.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Va oferim lucru pe internet: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: dana_tweety2002@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!