Keira Knightley, critică dură la adresa lui Kate Middleton. ”Apari cu fetiţa ta şi aştepţi să fii asaltată de fotografi”

  • 751 afişări
10 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Keira Knightley, critică dură la adresa lui Kate Middleton. ”Apari cu fetiţa ta şi aştepţi să fii asaltată de fotografi”

Galerie foto

Kate Middleton, criticată după ce a născutKate Middleton, criticată după ce a născutKate Middleton, criticată după ce a născutKate Middleton, criticată după ce a născut
Cu toţii am rămas surprinşi când am văzut-o pe Kate Middleton ieşind din spital într-o stare impecabilă, la doar câteva ore după ce a adus pe lume cel de-al treilea copil, pe Prinţul Louis, lucru care s-a întâmplat şi în anul 2015, când a născut-o pe Prinţesa Charlotte. Machiată, coafată şi pe tocuri, parcă scoasă din ţiplă, Ducesa de Cambridge a schimbat complet imaginea femeii după naştere, lucru care nu a trecut neobservat, ba chiar a adus din urmă critici.
 
Keira Knightley a criticat-o pe soţia Prinţului William pentru apariţia sa la câteva ore după ce a născut, menţionând că momentul naşterii nu este o plăcere, informează USA TODAY. Actriţa în vârstă de 33 de ani a publicat o scrisoare deschisă pentru fiica ei, Edie, în vârstă de trei ani, pe care a numit-o ”Sexul slab”, în care povesteşte chinurile prin care a trecut în momentul în care a adus-o pe lume, comparând experienţa ei cu apariţie Ducesei de Cambridge.
 
„Ducesa a ieşit din maternitate la şapte ore de la naştere, machiată şi purtând tocuri înalte, imaginea pe care toată lumea vrea să o vadă. Ascunde. Ascunde durerea, corpurile noastre care se transformă, sânii lăsaţi şi hormonii noştri care ne provoacă furie. Arăţi frumos şi elegant, dar nu arăţi şi partea negativă, Kate“, scrie actriţa.
 
„Şapte ore după lupta ta cu viaţa şi cu moartea, şapte ore după ce corpul tău a suferit, iar o vietate plină de sânge, care ţipă, iese. Nu gesticulează şi nu vorbeşte“, povesteşte Keira Knightley. „Apari cu fetiţa ta şi aştepţi să fii asaltată de fotografi. E simplu. Se întâmplă zilnic. Nu trebuie să te prefaci că e uşor“, continuă pe un ton acid criticând apariţia lui Kate.
 
În luna aprilie a acestui an, Kate Middleton a adus pe lume cel de-al treilea copil, pe Prinţul Louis. După un concediu de maternitate de şase luni, soţia Prinţului William a revenit în viaţa publică.
 
Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: keira knightley