Laura Cosoi, primele declaraţii de când a devenit mămică. ”Momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni”

  • 368 afişări
13 iunie 2018
Laura Cosoi, primele declaraţii de când a devenit mămică. ”Momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni”

Galerie foto

Laura Cosoi, primele declaraţii de când a devenit mămică. ”Momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni” (galerie foto)Laura Cosoi, primele declaraţii de când a devenit mămică. ”Momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni” (galerie foto)Laura Cosoi, primele declaraţii de când a devenit mămică. ”Momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni” (galerie foto)Laura Cosoi, primele declaraţii de când a devenit mămică. ”Momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni” (galerie foto)
În urmă cu două zile, Laura Cosoi şi soţul ei au devenit părinţi pentru prima oară. Actriţa a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă pe care a numit-o Rita. 
 
La scurt timp după ce a născut, vedeta le-a transmis prietenilor virtuali un mesaj pe Facebook, în care le vorbeşte despre postura în care se află, dar şi despre un proiect în care s-a implicat înainte să o aducă pe lume pe Rita.
 
”Iată că a venit momentul pe care l-am aşteptat timp de 9 luni: să o cunosc pe Rita, fetiţa noastră! Exact ”in time” pentru a împărtăşi cu voi proiectul dedicat viitoarelor mămici, la care am lucrat în ultimul timp. Am pregătit pentru voi o serie de reţete delicioase care pe mine m-au ajutat să am o sarcină ZEN şi să-mi menţin echilibrul în această perioadă”, a spus Laura Cosoi.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: laura cosoi , sarcina , declaratii