Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au ales fotograful oficial pentru nuntă. Le este foarte apropiat

  • 82 afişări
16 aprilie 2018
Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au ales fotograful oficial pentru nuntă. Le este foarte apropiat

Galerie foto

Prinţul Harry şi Meghan Markle, portretul oficial de logodnă (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, portretul oficial de logodnă (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, portretul oficial de logodnă (galerie foto)Prinţul Harry şi Meghan Markle, portretul oficial de logodnă (galerie foto)

Încă de la început nunta Prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle s-a anunţat a fi nunta anului 2018 şi, pentru că este nevoie de cineva care să captureze fiecare moment din ziua cea mare, cuplul regal a ales deja fotograful potrivit pentru eveniment.

Palatul Kensington a anunţat printr-un comunicat oficial că Meghan Markle şi Prinţul Harry l-au ales pe Alexi Lubomirski , fotograf de modă, să fie cel care surprinde prin obiectivul său nunta regală. Lubomirski este chiar cel care le-a realizat fotografiile oficiale de logodnă şi, pentru că entuziasmul a fost prea mare, acesta a făcut anunţul chiar pe pagina lui de Instagram.

Potrivit comunicatului de presă, Lubomirski nu va fotografia doar ceremonia şi recepţia, ci şi portretele oficiale de nuntă de la Castelul Windsor.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , fotograf , meghan markle , printul harry