Miranda Kerr, despre secretul relaţiei perfecte. "Mă asigur că am o rochie frumoasă şi că lumânările sunt aprinse"

  • 465 afişări
Miranda Kerr, despre secretul relaţiei perfecte. "Mă asigur că am o rochie frumoasă şi că lumânările sunt aprinse"

11 septembrie 2017

Miranda Kerr a povestit recent într-un interviu despre modul în care aceasta îşi aşteaptă soţul acasă, dar mai ales care este secretul relaţiei cu Evan Spiegel.

Modelul în vârstă de 34 de ani a dezvăluit într-un interviu pentru harpersbazaar.com care este secretul relaţiei perfecte pe care îl aplică şi în relaţia cu noul ei soţ, fondatorul Snapchat în vârstă de 27 de ani, unul dintre cei mai tineri miliardari din lume.

„Bunicul meu m-a învăţat că bărbaţii pun accentul pe imagine şi trebuie să faci puţin efort în acest sens. Atunci când Evan se întoarce acasă, mă asigur că am o rochie frumoasă şi că lumânările sunt aprinse. Ne facem timp pentru o cină plăcută împreună“, a declarat Miranda Kerr.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Miranda Kerr deţine şi o companie de îngrijire a pielii, Kora Organics, fiind încurajată de soţul ei să se concentreze asupra propriei afaceri decât asupra modelingului.

„Evan m-a inspirat“, a declarat modelul. „De ce să îţi cheltui energia pentru alte companii atunci când ar trebui să te concentrezi pe propriul business. Trebuie să-ţi asumi riscul. Dacă crezi în asta, dă tot ce poţi“, a adăugat Kerr.

De altfel, modelul a decis să vorbească şi despre menţinerea echilibrului dintre viaţa profesională şi cea personală.

„Sunt mult mai atentă la emoţiile mele, sunt mai blândă, las lucrurile să se întâmple, este un echilibru frumos“.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: relatie , secret , interviu , miranda kerr
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!