Miranda Kerr, despre secretul relaţiei perfecte. "Mă asigur că am o rochie frumoasă şi că lumânările sunt aprinse"

  • 522 afişări
Miranda Kerr, despre secretul relaţiei perfecte. "Mă asigur că am o rochie frumoasă şi că lumânările sunt aprinse"

11 septembrie 2017

Miranda Kerr a povestit recent într-un interviu despre modul în care aceasta îşi aşteaptă soţul acasă, dar mai ales care este secretul relaţiei cu Evan Spiegel.

Modelul în vârstă de 34 de ani a dezvăluit într-un interviu pentru harpersbazaar.com care este secretul relaţiei perfecte pe care îl aplică şi în relaţia cu noul ei soţ, fondatorul Snapchat în vârstă de 27 de ani, unul dintre cei mai tineri miliardari din lume.

„Bunicul meu m-a învăţat că bărbaţii pun accentul pe imagine şi trebuie să faci puţin efort în acest sens. Atunci când Evan se întoarce acasă, mă asigur că am o rochie frumoasă şi că lumânările sunt aprinse. Ne facem timp pentru o cină plăcută împreună“, a declarat Miranda Kerr.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Miranda Kerr deţine şi o companie de îngrijire a pielii, Kora Organics, fiind încurajată de soţul ei să se concentreze asupra propriei afaceri decât asupra modelingului.

„Evan m-a inspirat“, a declarat modelul. „De ce să îţi cheltui energia pentru alte companii atunci când ar trebui să te concentrezi pe propriul business. Trebuie să-ţi asumi riscul. Dacă crezi în asta, dă tot ce poţi“, a adăugat Kerr.

De altfel, modelul a decis să vorbească şi despre menţinerea echilibrului dintre viaţa profesională şi cea personală.

„Sunt mult mai atentă la emoţiile mele, sunt mai blândă, las lucrurile să se întâmple, este un echilibru frumos“.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: relatie , secret , interviu , miranda kerr
Comentarii / 1
  • Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. ogagakunta@gmail.com. A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat pentru a mă informa…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!