Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt

  • 363 afişări
04 august 2018
Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt

Galerie foto

Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt (galerie foto)Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt (galerie foto)Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt (galerie foto)Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt (galerie foto)

Chiar dacă Angelina Jolie şi Brad Pitt au divorţat în urmă cu un an, actriţa nu se grăbeşte să-şi găsească jumătatea.

Vedeta în vârstă de 42 de ani, deşi este singură, nu este pregătită pentru o nouă relaţie. După scandalul din urma divorţului de Brad Pitt, Angelina a ales abstinenţa sexuală, concentrându-se să devină cea mai bună versiune a sa.

“Nu se gândeşte la o nouă poveste de dragoste sau la sex. Este singură şi se bucură de asta. Cieşte foarte mult despre cum să-şi transforme energia sexuală în forţă creativă şi este fascinată de acest lucru. A început să practice yoga, sport pe care îl detesta, dar care în ultimii ani a ajutat-o să îşi liniştească gândurile”, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru HollywoodLife.com.

“În plus, nu se mai identifică cu propria-i sexualitate. Încă este la fel de sexy ca-ntotdeauna, dar nu se mai priveşte în felul acesta. A renunţat la această latură a sa şi susţine că a găsit multă linişte în asta. În prezent, tot ce o interesează sunt copiii şi munca de caritate”, a continuat sursa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au încheiatt relaţia în urmă cu un an şi, în ciuda situaţii tensionate, cei doi s-au asigurat să-şi pună copiii pe primul loc.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , abstinenta , divort , brad pitt