Motivul pentru care Jane Fonda a renunţat să se mai uite la filme de dragoste, la 80 de ani

  • 479 afişări
13 iunie 2018
Motivul pentru care Jane Fonda a renunţat să se mai uite la filme de dragoste, la 80 de ani

Galerie foto

Motivul pentru care Jane Fonda a renunţat să se mai uite la filme de dragoste, la 80 de ani (galerie foto)Motivul pentru care Jane Fonda a renunţat să se mai uite la filme de dragoste, la 80 de ani (galerie foto)Motivul pentru care Jane Fonda a renunţat să se mai uite la filme de dragoste, la 80 de ani (galerie foto)Motivul pentru care Jane Fonda a renunţat să se mai uite la filme de dragoste, la 80 de ani (galerie foto)
La vârsta de 80 de ani, Jane Fonda a decis să nu se mai uite la filme de dragoste.
 
Motivul pentru care a luat această decizie ţine de faptul că producţiile cinematografiei moderne i se par jenante. De asemenea, nici modul în care colegele sale mai tinere se sărută nu este pe placul actriţei, aceasta privindu-l vulgar şi nepotrivit.
 
„Nu aş putea să sărut cu gura aşa deschisă”, a spus vedeta într-un interviu acordat ziarului „The Independent”, amintindu-şi experienţele din scenele ei de dragoste.
 
Recent, actriţa în vârstă de 80 de ani a declarat că a ales abstinenţa sexuală după cele trei mariaje.
 
“Nu mai vreau să ies cu niciun bărbat. Am făcut asta până în urmă cu câţiva ani. Am 80 de ani. Am închis acolo jos”, a mărturisit actriţa pentru publicaţia Extra.
 
Decizia de a renunţa să mai iasă cu vreun bărbat a venit după  ce a dezvăluit că sexul a avut un impact foarte mare asupra vieţii sale, într-un mod negativ, considerând că abuzul sexual, trădarea şi nesiguranţa au devenit probleme universale.
 
De-a lungul anilor, Jane a fost căsătorită cu Roger Vadim (1965-1973), cu  Tom Hayden (1973-1990) şi Ted Turner (1991-2001). Actriţa are trei copii, Mary Luana Williams în vârstă de 50 de ani cu Randy Williams, Vanessa Vadim în vârstă de 49 de ani cu primul ei soţ Roger şi Troy Garity în vârstă de 44 de ani cu cel de-al doilea soţ, Tom.
 
foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jane fonda , filme de dragoste