Motivul pentru care Justin Bieber a fost surprins plângând pe stradă

  • 207 afişări
10 august 2018
Motivul pentru care Justin Bieber a fost surprins plângând pe stradă

Galerie foto

Motivul pentru care Justin Bieber a fost surprins plângând pe stradăMotivul pentru care Justin Bieber a fost surprins plângând pe stradăMotivul pentru care Justin Bieber a fost surprins plângând pe stradăMotivul pentru care Justin Bieber a fost surprins plângând pe stradă
 
Justin Bieber a explicat de ce a fost atât de supărat şi a plâns în public, ziua în amiaza-mare.
 
Foto: Facebook
Cântăreţul de 24 de ani a fost fotografiat de paparazzi în timp ce vărsa lacrimi în timpul unei conversaţii cu logodnica sa, Hailey Baldwin. La un moment dar, aceasta începe să plângă şi ea şi amândoi se îmbrăţişează.
 
Aseară, Bieber a vorbit despre emoţionantul moment. Când un jurnalist l-a întrebat dacă este bine şi de ce a fost atât de supărat, Bieber a arătat o carte a pastorului Timothy Keller, "Sensul căsniciei: Cum să faci faţă complexităţii angajamentului cu înţelepciunea lui Dumnezeu". Cartea vorbeşte despre cum ar trebui să fie o căsnie, conform Bibliei.
 
"Acesta este motivul", a spus Bieber, ţinând cartea astfel încât să poată fi fotografiată. "Câteodată, ai parte de zile bune, câteodată - de zile proaste. N-ar fi adevărat dacă nu am avea şi zile proaste".
 
Luna trecută, Justin Bieber s-a logodit cu Hailey Baldwin şi de atunci cei doi par să fie într-o vacanţă continuă.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: justin bieber , a plans