Motivul pentru care Justin Bieber i-a dat logodnicii un inel identic cu al actriţei Blake Lively

  • 200 afişări
12 iulie 2018
Motivul pentru care Justin Bieber i-a dat logodnicii un inel identic cu al actriţei Blake Lively

Galerie foto

Motivul pentru care Justin Bieber i-a dat logodnicii un inel identic cu al actriţei Blake LivelyMotivul pentru care Justin Bieber i-a dat logodnicii un inel identic cu al actriţei Blake LivelyMotivul pentru care Justin Bieber i-a dat logodnicii un inel identic cu al actriţei Blake LivelyMotivul pentru care Justin Bieber i-a dat logodnicii un inel identic cu al actriţei Blake Lively

Hailey Baldwin a primit de la Justin Bieber un inel de logodnă impresionant, cu un diamant oval uriaş.

Bijuteria este similară celei primite de Blake Lively de la soţul ei, Ryan Reynolds. Nu ştim dacă a fost o coincidenţă sau nu însă, în anul 2012, modelul a postat pe contul său de Twitter n mesaj care ne-a dat de gândit.

„Dacă inelul meu de logodnă nu este la fel de mare ca cel al lui Blake, nu vreau să mă mărit”, a postat Hailey Baldwin pe Twitter în 2012.

Ştia ce-şi doreşte şi asta a primit din partea cântăreţului când a cerut-o în căsătorie în vacanţa din Bahamas. Inelul  de logodnă al actriţei Blake Lively a fost creat de Lorraine Schwartz, are 12 carate şi accente rose gold, bijuteria fiind estimată la preţul de 2 milioane de dolari.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!