Motivul pentru care Meghan Markle nu trebuie să mai demonstreze că este virgină

  • 2523 afişări
14 mai 2018
Motivul pentru care Meghan Markle nu trebuie să mai demonstreze că este virgină

Galerie foto

Motivul pentru care Meghan Markle nu trebuie să mai demonstreze că este virgină (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle nu trebuie să mai demonstreze că este virgină (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle nu trebuie să mai demonstreze că este virgină (galerie foto)Motivul pentru care Meghan Markle nu trebuie să mai demonstreze că este virgină (galerie foto)

În ziua de astăzi, viitoarele mirese care vor să intre în familia regală, precum Meghan Markle, nu pot merge spre altar fără aprobarea Reginei Elisabeta. Însă, pe vremea Prinţesei Diana, acest proces era total diferit.

Atât Lady Di, cât şi alte mirese din familia regală aveau de respectat o regulă strictă care făcea parte din protocolul regal: înainte de nuntă, trebuia să demonstreze că sunt virgine pentru a primi undă verde spre altar.  Înainte de căsătoria Prinţesei Diana cu Prinţul Charles, familia ei a trebuit să confirme că fiica lor este virgină.

Din fericire, acest protocol a evoluat de-a lungul timpului, iar cuplurile regale pot locui împreună sau întreţine relaţii intime înainte de mariaj, fără să fie nevoie să mai treacă acest “test”.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!