Nico, despre primele sale intervenţii estetice. Nimeni nu a ştiut asta

  • 436 afişări
16 aprilie 2018
Nico, despre primele sale intervenţii estetice. Nimeni nu a ştiut asta

Galerie foto

Nico, despre primele sale intervenţii estetice. Nimeni nu a ştiut asta (galerie foto)Nico, despre primele sale intervenţii estetice. Nimeni nu a ştiut asta (galerie foto)Nico, despre primele sale intervenţii estetice. Nimeni nu a ştiut asta (galerie foto)Nico, despre primele sale intervenţii estetice. Nimeni nu a ştiut asta (galerie foto)

Invitată în emisiunea “Star Chef”, Nico a dezvăluit când şi-a făcut prima intervenţie chirurgicală şi care sunt secretele ei pentru o siluetă perfectă.

Artista în vârstă de 48 de ani a mărturisit că de-a lungul anilor s-a lăsat pe mâna unui medic în care are încredere deplină, prima intervenţie având-o în urmă cu cinci ani.

Prima intervenţie am făcut-o la 43 de ani. Eu consider că aceasta este vârsta cea mai potrivită”, a spus artista.

Deşi are o siluetă de invidiat, Nico a recunoscut că a renunţat la diete, dar a reuşit să fie mai atentă cu alimentaţia sa.

“Sunt pofticioasă şi treaba asta cu dietele nu prea îmi iese. Am tot încercat diete, dar am renunţat la ele de fiecare dată din varii motive. Reuşesc să nu mai mănânc după ora 19.00 şi m-am stabilizat la 65 de kilograme”, a explicat Nico.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nico , silueta , interventie estetica