Aşa tată, aşa fiu! Cum arată bebeluşul lui Tudor Chirilă

  • 24726 afişări
29 aprilie 2015
Aşa tată, aşa fiu! Cum arată bebeluşul lui Tudor Chirilă

Deşi s-a ferit de ochii presei, un tabloid din România a reuşit să surprindă imagini în premieră cu băieţelul lui Tudor Chirilă. Se pare că aşschia nu a sărit departe de trunchi, căci puştiul îi seamănă leit!

În ciuda firii sale nonconformiste, Tudor Chirilă este un bărbat aşezat, la casa lui, care se bucură din plin de experienţa de tătic. Extrem de discret în ce priveşte viaţa sa personală, antrenorul de la „Vocea României”, emisiune difuzată la PRO TV, a fost surprins zilele trecute pe stradă, ţinându-şi în braţe băieţelul în vârstă de 5 luni.

Cei de la Click! l-au fotografiat pe Tudor l-au fotografiat pe Tudor Chirilă după ce acesta a a coborât din maşină, şi-a luat cu foarte mare grijă pruncul în braţe, apoi a început să-i cânte la ureche. Se pare că cei doi, împreună cu partenera de viaţă a artistului, se îndreptau către o clinică medicală.

Foto: Click!

Cel mic îi seamănă foarte bine, iar solistul îşi doreşte atât de mult să îi calce pe urme, pe plan profesional, încât i-a cumpărat bebeluşului ghetuţe imprimate cu o chitară.

Aflată pentru prima dată în postura de bunică, artista şi regizoarea Iarina Demian este topită după băieţelul fiului său. „E un copil inteligent, ne jucăm foarte mult şi ne bucurăm foarte tare de el. Abia aştept să mai crească”, a declarat mama lui Tudor Chirilă pentru Click!.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tudor chirila , fiu , fotografii , bebelus