Harper Beckham, aniversare stilată la 7 ani. Ce cadou extravagant, de 7.000 de lire sterline, a primit

  • 244 afişări
11 iulie 2018

Harper Beckham, aniversare stilată la 7 ani. Ce cadou extravagant, de 7.000 de lire sterline, a primit

 

Galerie foto

Harper Bekcham, aniversare stilată la 7 ani. Ce cadou extravagant, de 7.000 de lire sterline, a primitHarper Bekcham, aniversare stilată la 7 ani. Ce cadou extravagant, de 7.000 de lire sterline, a primitHarper Bekcham, aniversare stilată la 7 ani. Ce cadou extravagant, de 7.000 de lire sterline, a primitHarper Bekcham, aniversare stilată la 7 ani. Ce cadou extravagant, de 7.000 de lire sterline, a primit
 
Harper, fiica Victoriei şi a lui David Beckham, şi-a sărbătorit cu stil cea de-a şaptea aniversare. 
Foto: Hepta, Snapchat
 
Aceasta şi-a petrecut ziua alături de mama sa, făcând ceea ce îi place cel mai mult: echitaţie.
 
 
Mama sa, Victoria (44 de ani) a postat pe Snapchar imagini cu fiica sa, care se pregătea să călărească un ponei. Animalul, care este un cadou pentru Harper din partea părinţilor săi, a costat nu mai puţin de 7.000 de lire sterline. De remarcat că acesta are copitele vopsite în roz şi un tatuaj înflorat lângă coadă!
 
"Acum câteva luni, David şi Victoria i-au cumpărat lui Harper câteva lecţii de echitaţie şi cea mică s-a îndrăgostit de acest sport. Este înnebunită după cai şi şi-a petrecut săptămâni buni bătându-şi părinţii la cap să-i cumpere un ponei", a declarat o sursă pentru Celebsnow.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: harper beckham , ponei