Motivul pentru care soţii Obama nu pot fi invitaţi la nunta Prinţului Harry

  • 1167 afişări


Motivul pentru care soţii Obama nu pot fi invitaţi la nunta Prinţului Harry

12 ianuarie 2018

Galerie foto

Motivul pentru care soţii Obama nu pot fi invitaţi la nunta Prinţului HarryMotivul pentru care soţii Obama nu pot fi invitaţi la nunta Prinţului HarryMotivul pentru care soţii Obama nu pot fi invitaţi la nunta Prinţului HarryMotivul pentru care soţii Obama nu pot fi invitaţi la nunta Prinţului Harry

 

Nunta dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle va avea loc în luna mai, la Castelul Windsor.

Foto: Hepta


În ciuda legăturii strânse cu familia regală britanică, şi în special cu Prinţul Harry, este puţin probabil ca soţii Obama să se afla pe lista invitaţilor.   


Conform Daily Mail, oficialii din Ministerul de Externe sunt îngrijoraţi că o invitaţie la nuntă adresată fostului lider american l-ar putea deranja pe Donald Trump, actualul presedinte SUA. Acesta nu a efectuat încă o vizită oficială în Regatul Unit şi nici nu s-a întâlnit până acum cu Regina Elisabeta.

Pe de altă parte, logodnica Prinţului Harry a făcut câteva comentarii critice la adresa lui Donald Trump, iar britanicii au ameninţat că vor protesta dacă republicanul le va vizita ţara.

Familia regală are obligaţia de a rămâne neutră în chestiuni de ordin politic. Având în vedere acest aspect, nici la nunta Prinţului William cu Ducesa Kate Middleton nu a fost invitat niciun şef de stat.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: harry , obama