Ţinute purtate de Priyanka Chopra pe care să le recreezi pas cu pas

  • 239 afişări
08 august 2018
Ţinute purtate de Priyanka Chopra pe care să le recreezi pas cu pas

Galerie foto

Ţinute purtate de Priyanka Chopra pe care să le recreezi pas cu pas Ţinute purtate de Priyanka Chopra pe care să le recreezi pas cu pas Ţinute purtate de Priyanka Chopra pe care să le recreezi pas cu pas Ţinute purtate de Priyanka Chopra pe care să le recreezi pas cu pas

La fel de frumoasă ca şi Aishwarya Rai, Priyanka Chopra este considerată una dintre cele mai frumoase şi talentate indience, fiind preferata producătorilor de la Bollywood. Priyanca este vedeta momentului în India, ocupând locul întâi în topul celor mai bine plătite actriţe din India şi, în acelaşi timp, se bucură de o mare polpularitate şi la Hollywood. 

Priyanka a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2000, câştingând titlul Miss World la doar 18 ani. Pe lângă cariera de model şi actriţă, Priyanka este şi o cântăreaţă talentată. Priyanka este apreciată şi pentru stilul său vestimentar, ea primind titlul de cel mai bine îmbrăcată vedetă din India.

Este implicată într-o mulţime de actiuni caritabile, fiind desemnată ambasador UNICEF pentru drepturile copiilor. Recent, actriţa a început o relaţie cu cântăreţul Nick Jonas, mai mic cu 11 ani decât ea, iar zvonurile susţin că cei doi s-au logodit deja în secret, după o relaţie de aproape două luni.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!