Poza cu Brigitte Macron în costum de baie, prelucrată? Cum arată în realitate prima doamnă a Franţei

  • 796 afişări
11 august 2018
Poza cu Brigitte Macron în costum de baie, prelucrată? Cum arată în realitate prima doamnă a Franţei

 

Galerie foto

Poza cu Brigitte Macron în costum de baie, prelucrată? Cum arată în realitate prima doamnă a FranţeiPoza cu Brigitte Macron în costum de baie, prelucrată? Cum arată în realitate prima doamnă a FranţeiPoza cu Brigitte Macron în costum de baie, prelucrată? Cum arată în realitate prima doamnă a FranţeiPoza cu Brigitte Macron în costum de baie, prelucrată? Cum arată în realitate prima doamnă a Franţei
 
Poza cu Brigitte Macron (64 de ani) la plajă, de pe coperta revistei Paris Match, a făcut înconjurul reţelelor de socializare. 
 
foto: coperta Paris Match, Hepta
 
Cei mai mulţi au admirat forma impecabilă a primei doamne a Franţei, însă au fost şi voci care aususţinut că poza cu Brigitte Macron în costum de baie a fost prelucrată excesiv înainte de a fi publicată.
 
Cum Brigitte Macron adoră fustele mini şi rochiile fără mâneci, acuzaţiile că nu ar arăta chiar aşa cum se vede în poza de pe coperta Paris Match pot fi uşor verificate.
 
În imaginea publicată de Paris Match, ridurile par, într-adevăr, şterse aproape complet, nu doar din zona genunchilor şi a braţelor, dar şi de pe faţă. 
 
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: brigitte macron , costum de baie