Prinţesa Eugenie, nuntă regală de 2.5 milioane de dolari. Ce surprize pregăteşte verişoara Prinţilor William şi Harry

  • 89 afişări
09 octombrie 2018 Alexandra Necsoiu
Prinţesa Eugenie, nuntă regală de 2.5 milioane de dolari. Ce surprize pregăteşte verişoara Prinţilor William şi Harry

Galerie foto

Prinţesa Eugenie se pregăteşte de nuntă (galerie foto)Prinţesa Eugenie se pregăteşte de nuntă (galerie foto)Prinţesa Eugenie se pregăteşte de nuntă (galerie foto)Prinţesa Eugenie se pregăteşte de nuntă (galerie foto)
Ne retragem pentru câteva zile din capitolul ”Meghan Markle şi Prinţul Harry” şi ne concentrăm să îţi oferim toate detaliile despre nunta Prinţesei Eugenie cu Jack Brooksbank, care va avea loc pe 12 octombrie şi care se anunţă a fi o zi de neuitat.
 
Prinţesa Eugenie, verişoara Prinţilor William şi Harry, are o avere estimată la 4,8 milioane de dolari. Deşi are o avere impresionantă moştenită de la familie, Prinţesa Eugenie a reuşit să aibă o carieră de succes, ca director asociat al galeriei internaţionale de artă Hauser & Wirth.
 
Nunta fiicei Ducesei de York va avea loc la Biserica  St. George, la Castelul Windsor, acelaşi loc în care Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au unit destinele pe 19 mai, în acest an. La nuntă vor lua parte peste 850 de invitaţi, inclusiv David şi Victoria Beckham şi George şi Amal Clooney. Se zvoneşte că Prinţesa Eugenie va purta acelaşi accesoriu pe cap pe care mama s-a, Sarah Ferguson, l-a purtat în ziua nunţii. Tiara familiei York a fost estimată la valoarea de 300.000 de dolari.
 
Costurile petrecerii vor ajunge la suma de peste 130.000 de dolari, iar întreaga nuntă a fost evaluată la 2.5 milioane de dolari, mare parte din bani fiind asiguraţi pentru securitate. Vorbim totuşi despre o prinţesă, un eveniment pe măsură şi numeroase alte persoane importante care trebuie protejate.
 
Prinţesa Eugenie şi Jack formează un cuplu de şapte ani. Cei doi s-au întâlnit când ea avea 20 de ani, iar el 24. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie în timpul vacanţei din Nicaragua şi la scurt timp după acest moment, au apărut şi fotografiile oficiale publicate de Casa Regală unde, surprinzător, a fost prima oară când Prinţesa Eugenie a început să poarte inelul cu diamante şi safir.
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printesa eugenie