Răzvan Ciobanu, declaraţie amară despre viaţa amoroasă: "De ce, dacă îi dormi pe preş, se numeşte slăbiciune?"

  • 463 afişări
12 iulie 2018
Răzvan Ciobanu, declaraţie amară despre viaţa amoroasă: "De ce, dacă îi dormi pe preş, se numeşte slăbiciune?"

Galerie foto

Răzvan Ciobanu s-a despărţit de iubit cu scandal. Ce a postat designerulRăzvan Ciobanu s-a despărţit de iubit cu scandal. Ce a postat designerulRăzvan Ciobanu s-a despărţit de iubit cu scandal. Ce a postat designerulRăzvan Ciobanu s-a despărţit de iubit cu scandal. Ce a postat designerul
 
Într-o nouă postare pe contul personal de Facebook, celebrul designer Răzvan Ciobanu se întreabă de ce în dragoste trebuie să fie şi război, făcând referire la ultima sa relaţie de iubire care, se pare, s-a sfârşit.
 
Foto: Facebook
 
 "Nu am inteles niciodata “vorba” ceea: in dragoste si in razboi nu exista reguli...intrebarea mea este: daca in razboi este firesc sa existe strategii,in dragoste de ce nu poti face pur si simplu doar ceea ce simti?! De ce trebuie sa te prefaci ca nu te intereseaza ce face fostul?! Dar pui femeia de la curatenie sa-i faca poze prin casa. De ce daca ii dormi pe pres, se numeste “slabiciune”?! De ce trebuie sa te abtii sa-l suni, sa nu pari disperat?! Pai tu esti disperat,iar el daca te-ar fi iubit vreodata...cand iti va simti disperarea, ar trebui sa fie de 10 ori mai fericit!
 
Dar ei/noi preferam ca ne credem in avantaj! Asa o prostie cu dragostea asta #midnighthot #single or #not ps:macar am avut si noi in 5 ani,o singura vacanta in care nu ne-am certat nici macar o secunda", a scris designerul pe pagina persenală de Facebook.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: razvan ciobanu , facebook