Ştefan Bănică, despre acuzaţiile de violenţă faţă de iubitele sale

  • 541 afişări
06 iulie 2018
Ştefan Bănică, despre acuzaţiile de violenţă faţă de iubitele sale

 

Galerie foto

Stefan Banica si Cristina TopescuStefan Banica si Cristina TopescuStefan Banica si Cristina TopescuStefan Banica si Cristina Topescu
 
Ştefan Bănică a fost acuzat de violenţă faţă de partenerele sale de viaţă.
 
 
Foto: Viva, MediafaxFoto
„În anii ’90, în presă a apărut un articol care m-a şocat prin neadevărul lui, un articol foarte urât despre mine şi Cristina Ţopescu, cu care formam, la vremea aceea, un cuplu: în esenţă, se vorbea despre violenţa mea. Crede-mă: mi s-a părut ceva îngrozitor, o formă de a intra cu bocancii în viaţa intimă a unui om, mai ales că tot ceea ce era scris acolo era, de la cap la coadă, o minciună sfruntată. Mă tot întrebam: “De ce? De ce?
Mai târziu, am înţeles: nişte oameni trebuie să vândă nişte ziare şi subiectele nu trebuie să fie neapărat adevărate. Dar, de atunci, am devenit mai reticent sau, dacă vrei, mi-am apărat şi mai mult viaţa personală.
Pentru că modelele mele, în viaţă, au fost mereu acelea ale unor oameni iubiţi şi respectaţi pentru ceea ce făceau sau fac în profesia lor. Şi azi îl ascult şi-l apreciez pe Elton John, pentru ce-mi transmite muzical, nu pentru orientarea lui sexuală”, a declarat Ştefan Bănică, potrivit evz.ro.
 
"Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă - pentru că iar plecasem - ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă", povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: stefan banica , cristina topescu