Stephen Hawking, mesaj impresionant pentru cei care se confrută cu depresia. "Nu renunţaţi – există o cale de ieşire“

  • 323 afişări
12 ianuarie 2018
Stephen Hawking, mesaj impresionant pentru cei care se confrută cu depresia. "Nu renunţaţi – există o cale de ieşire“

Galerie foto

Stephen Hawking, mesaj impresionant pentru cei care se confrută cu depresia. "Nu renunţaţi – există o cale de ieşire“ (galerie foto)Stephen Hawking, mesaj impresionant pentru cei care se confrută cu depresia. "Nu renunţaţi – există o cale de ieşire“ (galerie foto)Stephen Hawking, mesaj impresionant pentru cei care se confrută cu depresia. "Nu renunţaţi – există o cale de ieşire“ (galerie foto)Stephen Hawking, mesaj impresionant pentru cei care se confrută cu depresia. "Nu renunţaţi – există o cale de ieşire“ (galerie foto)

Stephen Hawking a vorbit în cadrul unei conferinţe despre depresie, transmiţând un mesaj puternic celor care se confruntă cu această boală.

Fizicianul în vârstă de 76 de ani a comparat depresia cu o gaură neagră, afirmând că nu reprezintă “o închisoare eternă” şi că nu trebuie să renunţe, pentru că întotdeauna există o cale.

„Mesajul acestei prelegeri este că găurile negre nu sunt atât de negre precum sunt prezentate. Nu sunt închisori eterne, aşa cum s-a crezut cândva. Lucrurile pot ieşti dintr-o gaură neagră, chiar şi într-un alt univers. Aşa că dacă vă simţiţi prinşi într-o gaură neagră, nu renunţaţi – există o cale de ieşire“, a declarat fizicianul potrivit Adevărul.

Totodată Hawking a preciat că este recunoscător pentru realizările sale şi pentru tot ce i-a dăruit viaţa având în vedere că la vârsta de 21 de ani a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică şi i s-au dat maximum doi ani de trăit.

„Este foarte important să nu vă înfuriaţi, indiferent de cât de grea vă poate părea viaţa, deoarece puteţi pierde orice speranţă dacă nu mai sunteţi capabili să râdeţi de voi înşivă şi de viaţă în general“, a continuat fizicianul.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: depresie , mesaj , stephen hawking