Valentina Pelinel, despre rochia purtată la cununia cu Cristi Borcea: ””O aveam în dulap, nu...”

  • 5203 afişări
14 septembrie 2018
Valentina Pelinel, despre rochia purtată la cununia cu Cristi Borcea: ””O aveam în dulap, nu...”

Galerie foto

Valentina Pelinel, inel de logodnă de mii de euro. ”6 grame de aur galben şi un diamant de 1,5 karate”Valentina Pelinel, inel de logodnă de mii de euro. ”6 grame de aur galben şi un diamant de 1,5 karate”Valentina Pelinel, inel de logodnă de mii de euro. ”6 grame de aur galben şi un diamant de 1,5 karate”Valentina Pelinel, inel de logodnă de mii de euro. ”6 grame de aur galben şi un diamant de 1,5 karate”
 
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au căsătorit miercuri, 12 septembrie.
 
Valentina Pelinel a purtat în ziua căsătoriei sale cu fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, o rochie roşie, culoarea ei preferată. Fostul manechin a spus că avea rochia în dulap, nu a comandat-o în mod special pentru acest fericit eveniment din viaţa ei.
 
”O aveam în dulap, nu o mai purtasem şi, pentru că roşu e culoarea mea preferată, am zis să o îmbrac la cununie. Sunt fericită şi împlinită, aşteptam asta de multă vreme”, a mărturisit Valentina Pelinel la ieşirea de la Starea Civilă.
 
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea au împreună un băieţel, Milan, şi urmează să-l facă tată din nou pe afacerit, vedeta fiind însărcinată cu gemeni.
 
Foto: instagram

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!